Sayfa 365/932 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    BORSACININ AŞKI

AŞKIM;
    ....

Müdürüm yine formunun zirvelerindesin . Sevgiler, saygılar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by pandacijyl Yazıyı Oku
    Tolga bey...gayretinize hayranlık duyuyorum...gerçekten çok özverili çalışıyorsunuz...tebrikler...
    Teşekkür ederim abi. Birşeyler yapmaya çalışıyorum abi de yine hep birşeyler eksik kalıyor. Bu sefer de tekrar alış maliyetini unuttuk, unutmadık ama onu tabloda hesaplattıramıyorum. Neyse bakalım böyle idare edelim şimdilik zaten herkesin stop kuralları farklı olur eminim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Müdürüm yine formunun zirvelerindesin . Sevgiler, saygılar
    Saygılar bizden abi, teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Haftasonu coşku olmuş, ellerinize sağlık Tolga bey,

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Haftasonu coşku olmuş, ellerinize sağlık Tolga bey,

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel Bey

İyi akşamlar arkadaşlar;

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar;

İyi akşamlar, çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum,emekleriniz için çok teşekkür ederim,Çok uzun bir süredir borsadan uzağım,sistem açıklamanıza baktım ama konuya tam hakim olamadığım için kararsız kaldım,geçen hafta iheva için 1.83 den alış vermiştim ama bir hata sonucu alınmamış,şu an için alım bölgesinde midir?yoksa daha beklemek gerekir mi?zahmet olmazsa sizin verilere göre yorumlayabilir misiniz? tabi ki YTD.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İyi akşamlar, çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum,emekleriniz için çok teşekkür ederim,Çok uzun bir süredir borsadan uzağım,sistem açıklamanıza baktım ama konuya tam hakim olamadığım için kararsız kaldım,geçen hafta iheva için 1.83 den alış vermiştim ama bir hata sonucu alınmamış,şu an için alım bölgesinde midir?yoksa daha beklemek gerekir mi?zahmet olmazsa sizin verilere göre yorumlayabilir misiniz? tabi ki YTD.
    IHEVA 6 bar (gün) önce 1.83'ten stop olmuş. Alım için uygun değil. Alış için ya alış (normal sistem sinyali) ya da tekrar alış sinyalini beklemek gerekir diye yorumlayabiliyorum.

Sayfa 365/932 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •