Sayfa 481/907 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Uzun zamandır bu forumu takip ederim. Ancak bugüne kadar bu İhlas'ta dönen dolapları bilen, anlayan ve anlatan birine rast gelmedim. ( Ben de dahil )

Bla Bla Bla başka bir icraat yok.

Bu arada Kullanılmayan 28,8 milyon lot da bugün hisseyi 0,84 TL ye kadar düşüren A1 tarafından alınmış.

Anlayan var mı?
    Yok...
    Dağılın....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Ne olacak adam kap haberi ile gönderdi yukardan pay sat, ardına un fabrıkası alacam dıye tavan et mal sat sonrada 1 tlden hıselerı topla! böyle düzeninde bu düzene canak tutan piyasayı denetleyeyının ! der sansure ugramamamk ıcın devamını boş birakıyorum
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Demokrat hocanın vefatından sonra ihlas ile bağım kalmadı ama yılların verdiği eski alışkanlık, göz ucu ile takip ediyorum ahmed mücaid ören hisse almış kendisi açık açık bildirim yapmış,,, hiç yukardan sattı burdan alır demeyin 22 kuruş günlerinde biz çırpınırken bile alımı yoktu ipte gezenin oğlunun onun için kaçın sığınaklara kesin daşşş yağacak kafamıza
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

4. 28,8 milyon lotu müco almış.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913883

5.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    28,8 milyon lotu müco almış.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913883
    Neden normal hisse değil de ihlasB aldı. Demekki diğer hisseler de zaten kendi ve avanesinin elinde.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Kullanılmayan rüçhanlar bugün wn düşük 1,00 TL den satılmak zorundaydı. Yoksa bu hisseler iptal olacaktı. Hisseler iptal olmasın diye Müco alım yaptı.

Müco bu işlem ile zarar değil kar etti.
    Daha doğrusu Holding kar etti.
    1 TL den aldığı hisseleri yarın 0,90 dan da satsa karlı. 3 milyon kardan zarar etmiş olacak

Yaklaşık 29 milyon yerine holding kasasına 26 milyon girmiş olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    Kullanılmayan rüçhanlar bugün wn düşük 1,00 TL den satılmak zorundaydı. Yoksa bu hisseler iptal olacaktı. Hisseler iptal olmasın diye Müco alım yaptı.

Müco bu işlem ile zarar değil kar etti.
    Daha doğrusu Holding kar etti.
    1 TL den aldığı hisseleri yarın 0,90 dan da satsa karlı. 3 milyon kardan zarar etmiş olacak

Yaklaşık 29 milyon yerine holding kasasına 26 milyon girmiş olacak.
    Tamam güzel açıklamışsın sn süvari. Ama hisseyi 0,90 lara indirmeyip 1.10 civarı tutsaydı ve rüçhanları da yine 1 TL den eline öpene satsaydı olmaz mıydı? İşte yine müconun kafasındaki tilkilerden biri. Yine anlayan yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Tamam güzel açıklamışsın sn süvari. Ama hisseyi 0,90 lara indirmeyip 1.10 civarı tutsaydı ve rüçhanları da yine 1 TL den eline öpene satsaydı olmaz mıydı? İşte yine müconun kafasındaki tilkilerden biri. Yine anlayan yok.
    Müconun elinde bu imkan olsaydı tabiiki yapardı. Benim tahminim mecbur kaldığı için bunu yaptığıdır. Aksi takdirde kasaya 0 TL girecekti.

Tabiki bunların kafasındaki ne tilkiler biter, ne oyunlar biter. Onları bilmediğimiz için birşey diyemiyoruz.

Hayırlısı olsun. İnşaallah en kısa sürede toparlar hisse kendini.

Sayfa 481/907 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •