Sayfa 55/174 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1392 madde; 433 - 440 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Sayın oztemir siz sanırım Bodrumda yasıyosunuz bu net hol ağaoğlunun yapacagı proje yerinde bir calışma , bir hareketlilik varmı acaba , hiç gidip gorme fırsanıtınız oldumu şu sıralar yakın zamanda ?
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Sayın oztemir siz sanırım Bodrumda yasıyosunuz bu net hol ağaoğlunun yapacagı proje yerinde bir calışma , bir hareketlilik varmı acaba , hiç gidip gorme fırsanıtınız oldumu şu sıralar yakın zamanda ?
    Selam, Bodrumda yasıorum evet yakın zamanda bakmadım bakarak bişi anlasılacagını sanmıorum, tapuda yakın adamım olsa belki bişiler ögrenebilirdim ama mlsf yok, fi tarihinde Kocadon baskanken kendisi o iş Çinlilerle bitti demişti fakat üzerinden cok zmn gecti muhtemelen yanlıs bilgiydi...

Burda fiyatlar cıldırmıs durumda talep de o derece, finansör bulunursa iyi zmn yapmak icin ama yer malum cok büyük...

3.  Alıntı Originally Posted by eoztemir Yazıyı Oku
    Selam, Bodrumda yasıorum evet yakın zamanda bakmadım bakarak bişi anlasılacagını sanmıorum, tapuda yakın adamım olsa belki bişiler ögrenebilirdim ama mlsf yok, fi tarihinde Kocadon baskanken kendisi o iş Çinlilerle bitti demişti fakat üzerinden cok zmn gecti muhtemelen yanlıs bilgiydi...

Burda fiyatlar cıldırmıs durumda talep de o derece, finansör bulunursa iyi zmn yapmak icin ama yer malum cok büyük...
    Tesekkurler , bu yıl sonuna kadar beklicem , geri alınan payları ne yapıcak bakalım bu yıl son uzatma verilmez , benim içimden geçen sade tahmin borsada satış yapıcağını düsünüyorum , kafasını belirlediği fiatlardan , yabancı bir grup veya yatırım fonuna satış yapabilirmi o kapasite olabilirmi o da soru işareti , bakalım hayırlısı bu yıl her şey belli olucak , yatırım tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

4.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Tesekkurler , bu yıl sonuna kadar beklicem , geri alınan payları ne yapıcak bakalım bu yıl son uzatma verilmez , benim içimden geçen sade tahmin borsada satış yapıcağını düsünüyorum , kafasını belirlediği fiatlardan , yabancı bir grup veya yatırım fonuna satış yapabilirmi o kapasite olabilirmi o da soru işareti , bakalım hayırlısı bu yıl her şey belli olucak , yatırım tavsiyesi deildir...
    Nacizane fikrim asla borsada satmayacagı yönünde satarsa toplu işlem pazarında nitelikli bir ortaga satar

5. Şimdi ne olacak teknik analizciler...?

Alıntı Originally Posted by Redd Yazıyı Oku
    Şimdi ne olacak teknik analizciler...?
    bunlar teknıkcıler
    bunlar ıse hısseye guvenenler

7.  Alıntı Originally Posted by eoztemir Yazıyı Oku
    Nacizane fikrim asla borsada satmayacagı yönünde satarsa toplu işlem pazarında nitelikli bir ortaga satar
    Güzel düşünce sayın hocam

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    bunlar teknıkcıler
    bunlar ıse hısseye guvenenler

Birileri teknik adı altında fal bakıyorlar, bazıları küfür ve hakaret ederek tahtaya yön vermeye çalışıyorlar.
    Nedense hiç birinden ses çıkmıyor bu aralar.

Ben yalnızca şirkete ve yöneticilerine çok güveniyorum ve kenarda güneşin doğuşunu seyrediyorum.

Genel kurulda görüşmek üzere....

Yatırım tavsiyesi değildir, kafanıza göre takılın....

Sayfa 55/174 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •