Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Adana da en büyük hastanelerinden birinde yoğun bakım sorumlusu olan bir arkadaş 18 yataklı yoğun bakımda bir ayda 60 ölüm olduğunu söyledi.18 yataklı bir yoğun bakım ünitesinde bir aylık ölüm sayısı buysa türkiye için total rakam inanılmaz çok demektir.Ayrıntı yazmak istemiyorum ama çok dikkat edin ,bu salgın başka bir safhaya geçiyor,ekonomi şu bu diye yapılan açılışlar boş,bunlar çok can sıkıcı sonuçlara neden olacak.

2. Ankaranın en az 4 pazarına 8 markete ve hale sürekli giden gezen bir insanım. Mesela halde onbinlerce insan balık almaya gidiyor satıcılarda maske çenede belki gün boyu 50 bin insanla muhattap oluyor dolaylı yoldan. Mesafe fazla değil. Birde sürekli bağırıyorlar yanlarından geçiyor onbinler. Ama hastalık nerede bilmiyorum. Bünyeleri sağlam dersiniz başka şey dersiniz bilmem. Ben nisanda birşey atlattım. Eşimle beraber. Apartmanda yazin 10 daire corona oldu. Ama şimdi 1 daire şüpheli. Bilim adamları sanki çok hakim konuya...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben senin kadar aylakçı değilim, elim götümde gezemem.
    kütahyada elin götünde gezemyecende
    ne yapacan her yersinema tiyatroyduda biz mi gitmedik.
    bi avm si var onu gezmek bile 1 saat sürmüyo
    hele sizin tavşanlıdaki avm denen şeyi 20 dakiak olmamıştı bitirdiydim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankaranın en az 4 pazarına 8 markete ve hale sürekli giden gezen bir insanım. Mesela halde onbinlerce insan balık almaya gidiyor satıcılarda maske çenede belki gün boyu 50 bin insanla muhattap oluyor dolaylı yoldan. Mesafe fazla değil. Birde sürekli bağırıyorlar yanlarından geçiyor onbinler. Ama hastalık nerede bilmiyorum. Bünyeleri sağlam dersiniz başka şey dersiniz bilmem. Ben nisanda birşey atlattım. Eşimle beraber. Apartmanda yazin 10 daire corona oldu. Ama şimdi 1 daire şüpheli. Bilim adamları sanki çok hakim konuya...
    1 yıl oldu halin 3 kilometre yakınından bile geçmedim yürüyerek
    bir halt olacağı yok.

5. Martın sonlarına doğru vaka sayıları pik yapınca ah vah edecekler.Kısıtlama yaptılar millet tınlamadı.Aşı hastaneye yatma oranını yüz de seksen azaltıyor.(Araştırmalar öyle diyor.)Adam gibi 15 gün tam kapanma olsaydı.(Fırın,Su.Eczane Hariç)Gerçi bizim millet 100 metre yakındaki fırın yerine 5 kilometre öteye giderdi.İşin özü kalan sağlar bizimdir.

6. Demin tv de prof ahmet saltıık, halk sağlığı uzmanı olarak şu anki verilerin gerçek pozitif vakaların ancak yüzde 11ini gösterdiğini, geri kalanların hile hurdayla gösterilmediğini iddia etti. Ölümleri de 3 ve 4 katsayıyla çarpmalısınız dedi. Ben mutant virüs çıkalıdan beri çift maskeye çıkmıştım. Bence ampülvari bir çözümle bu iş gitmez. Ben CDC ve DSÖ nün uluslararası açıklamalarına göre bakarım olaya, fahrettin husband veya diğer ampuller bir şey ifade etmiyor.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kütahyada elin götünde gezemyecende
    ne yapacan her yersinema tiyatroyduda biz mi gitmedik.
    bi avm si var onu gezmek bile 1 saat sürmüyo
    hele sizin tavşanlıdaki avm denen şeyi 20 dakiak olmamıştı bitirdiydim
    Bilmesem kendisini Bizans veya Antalyada oturuyor sanacam, beton Ankaranın nesi var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Demin tv de prof ahmet saltıık, halk sağlığı uzmanı olarak şu anki verilerin gerçek pozitif vakaların ancak yüzde 11ini gösterdiğini, geri kalanların hile hurdayla gösterilmediğini iddia etti. Ölümleri de 3 ve 4 katsayıyla çarpmalısınız dedi. Ben mutant virüs çıkalıdan beri çift maskeye çıkmıştım. Bence ampülvari bir çözümle bu iş gitmez. Ben CDC ve DSÖ nün uluslararası açıklamalarına göre bakarım olaya, fahrettin husband veya diğer ampuller bir şey ifade etmiyor.
    Sn loner üç dörtle çarpmak çok insaflı,bursa rakamlarını türkiyeye simüle ederseniz,insan işin vehametine inanamıyor.

Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •