Sayfa 248/699 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Ne istersen yap bankofamerica sana verecek tek bir şey var anca onu alırsın.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2. Hacim bitik durumda. Yalancı işlemlerle öpecek adam arıyorlar. Bakalım kim kimi öpecek.

Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. Temel anlamada temettü verimini artıracak yönde yatırımlar yapabilirler gibi geliyor. Eğer bu gerçekleşirse aranan hisse olur. Alarko alarkoluğunu göstersin bakalım.

4. Düş bakalım sırada bekleyen, keşke benim olsa diye bekleyen çok adam var.

5. Bankof birkaç hissede aynı oyunu oynuyor. Burada da malesef. Bu oyunu artık bitirmeli
     Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Ne istersen yap bankofamerica sana verecek tek bir şey var anca onu alırsın.

6. Dün yazdıydım ama silmişler....bu Alageyik SEVE SEVE ( anladınız siz) yukarı gidecek...... temettüsü var,bedelsiz potansiyeli var, ucuzluğu var........ var oğlu var yani........

7. Zararlarını, finansman giderlerini değerleme karları ile maskeleyen gyolar nere algyo nere. Adam olacaksın spek. Yoksa tek lot alamazsın. Küllük eşeği gibi debelenirsin.

8. Nisan veya Mayıs ayı içerisinde 250 - 300 milyon değerinde hisselerini geri alım kararı alabilir mi ? Ne yapacağını kestirmek zor tabi. Mümkün olmayacak her şey düşünülüyordur. Önceki alınan % 0.27 oranındaki hisseler holding bünyesinde alınmıştı. Şimdi ALGYO bünyesinde olabilir. Mevcut durum itibariyle 2 milyar üzerinde değeri görünüyor. Gerçek değeri kanımca 4.25 milyar. Hisse değeri onlara göre 32.500 bana göre de 67.500 ediyor. Şüphe duymaya başladım diyebilirim. Tamamen aklımdan geçen senaryodur değerli dostlarım. Sakın yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın. Sonuçta ne yapacağını bilmek imkansız.

Sayfa 248/699 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •