Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Günün ilginç grafiği, geçen sefer enflasyon bazında XU100 ü vermiştim, bu sefer XTÜM Getiri Endeksi enflasyon bazında...

(XTUM Getiri Endeks verisi EVDS den aylık, TÜFE endeks verisi FRED' den son iki ayı elle girdim oransal olarak)

Yani 2000 zirvesi 'elliott sayımlarında yapıldığı gibi' cycle altı seviyede bir dalga değil daha büyük üst seviyede...Ya Cycle seviyesinde bir A-B-C daha doğrusu genel resim, ya da orası Sp 1, sonrası Cycle 1 i oluşturan bir diyagonal..

İddiam da şu, böylesine enflasyonist bir ortam yok sayılarak TL bazında sayım yapmak doğru değil, hele ki fiyat endeksi üzerinden saymak da doğru değil..abukluğun sebebi bu...sadece 2-3 yıllık sayımlar çalışıyor TL bazında gerisi kocaman bir halüsinasyon..

Dolar bazında da bakıldığında benzer görüntü var, ama 2000 zirvesinin görece daha küçük kalmasının sebebi 2000-2008 arası DXY de yaşanan büyük düşüş nedeniyle bence, tabi bunlar bakış açısına göre oldukça değişen şeyler.

halıcılar isyanda dün bi arkadaşla görüştü halı ipliği işi yapıyor
    halı ipliğinin nesi oluyor bilmiyorum tonu yada balyası 1.500 doalrdan 3.000 dolara çıktı navlun fiyatları 1000 dolardan 3.000 doalra çıktı dışarıya ihracatta zorlanıyoruz fiyat veremiyoruz içeride de fiyatlar uçtu diyor. Antapteki halıcılar 15 gün üretime ara vermeyi ile düşünüyormuş
    bir halt olacağı yok.

3. impulse piyasası..
    tl/usd ne kadar sığlaştıysa artık..
    45üst 4h kapanış güzel olur.. (olabilirse)

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Adam kalkmiyor ki, bekle dur, iki konuya parmak basacak diye..
    Her gün kalkması için, iyi dinlenmesi gerekli.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Her gün kalkması için, iyi dinlenmesi gerekli.
    Güzel sözmüş, yazalım bir kenara bulunsun

6. yeşile dönmeyen bir haftalıklar kaldı..(sar her koşulda döner gibi)
    7.5 üstü onlarda okler.. gerisi faiz vs trend eğrisi..

Allah var güzel çark ederler, Akdenizden sepetlenince aydılar.

Mısır şimdi sizi artık takarsa anlaşırsınız, fakat sanmıyorum parselleme bitti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Allah var güzel çark ederler, Akdenizden sepetlenince aydılar.

Mısır şimdi sizi artık takarsa anlaşırsınız, fakat sanmıyorum parselleme bitti.
    Çavuşoğlu geçenlerde Çin seyahatinde de çok sakindi. Ağzını açamadı, efendi bir şekilde ayrıldı.

Sayfa 166/1000 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •