Alıntı Originally Posted by alican0146 Yazıyı Oku
Benim tek kafami karistiran sey panoranin yanina yapilan avm ler bunlar olmasa hic acimam paramin tamamini gomerim pagyoya...Bizimkinin kazanci belli gideri bellli ....ortaklara selam
Aleyküm selam ortak.

Bahsettiğiniz nedenle bütün parayı gömmedim zaten. Sırf bu yüzden 4'ün altını göreceğini de yazdım, önceki sayfalarda.

Kişisel gözlemim, hisse sahiplerinin mevcut doluluk oranını koruma konusunda çok başarılı oldukları yönünde. Bunu sürdürebilirler, kiraları sabit tutma pahasına. Bu da kira gelirleri artışının bir süreliğine enflasyonun altında kalmasına ve hisse fiyatını baskılamasına neden olabilir. Bu nedenle hisse de tetikte olmayı ve alımların kademelere yayılarak yapılmasını önerip duruyorum zaten.

Hisseyi günlük takip ediyorum. İnatçı bir satıcı var, gün sonuna doğru düşük seviyelerden bu hissenin olağan hacmine oranla yüklü satış yapıyor. Bu satıcı bitişikteki AVM inşaatlarından rahatsız olan bir ortak da olabilir, hisseyi güvenli bir fiyat aralığına çekip sessizce hisse toplama niyetinde olan bir spekülatör de olabilir. Bekleyip göreceğiz.