Sayfa 162/1044 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bunu çizeli bayağı olmuş yarım kalan çizgilerden belli niye çizdiysem unuttum.
    Yeşil trend 15.90 üzeri haftalık kapanış yaparsa pembe trende uzanabilir 19- 20 aralığı.
    Dandanakan hocam elinize sağlık.Diğer teknoloji şirketlerine ayak uydurabilir diye takibe aldım.Asıl takibimde ALGYO-CEMTS-ARCLK-MNDRS-USAK-OZKGY var.Bazen dirençlerde satıp altlarda lotları çoğaltarak devam ediyoruz.Bugün örnek ARÇLK ği realize ettik.uygun yerlerden gene yanaşırız.Saygılar sunuyorum..iyi akşamlar diliyorum...YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Dandanakan bey sekur a bı göz atarmisiniz 46 maliyet var kurenizden ne görünüyor size zahmet
    Zeki bey bu mesajı görmedim ben özür bir bakayım.

3. Zeki bey buna yorum yapmak zor ama hikayesi nedir lot miktarı az yeni yatırımları var birde bedelsiz olayı var. Agresif hareketler yapabilir her iki yönede.
    Çanak tamamlama durumunda üst turuncu çizgi var. Yükselen çizgilerde orta bant 30 tl civarı üst bant 60 tl gibi.
    2 küsür tl den 48 tl ye gitmiş bir hisse var dikkatli olmak lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Yaşanan helikopter kazasında hayatlarını kaybeden askerlerimiz olduğu haberi geçti. Milletimizin başı sağolsun.

Diyarbakır da görev yaptığım sırada şimdiki Jn.Gn.Kom Arif Çetin Paşa o dönemde Kurmay Yzb. olarak görev yapıyordu Binbaşı rütbesini yeni almıştı ve bu süreçte dönemin Genel Kurmay Başkanı Eşref BİTLİS paşa da Diyarbakır a çok önemli bir brif için geliyordu. Brif öncesinde o elim kaza gerçekleşti. O kazadan sonra 1993 yılında Terör örgütüne yönelik çok büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

Dilerim bu kaza da atılacak olan adımları öncesinde Güvenlik Kuvvetlerinin görev sorumluluklarının engellenmesi amacıyla yapılmamıştır. Yoksa çok zor bir sürece hazır olmamız gerekecek. Bu kazanın ardındaki gerçeklerin bir an önce açığa çıkması dileğiyle.
    Tekrar milletimizi başı sağolsun.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yaşanan helikopter kazasında hayatlarını kaybeden askerlerimiz olduğu haberi geçti. Milletimizin başı sağolsun.

Diyarbakır da görev yaptığım sırada şimdiki Jn.Gn.Kom Arif Çetin Paşa o dönemde Kurmay Yzb. olarak görev yapıyordu Binbaşı rütbesini yeni almıştı ve bu süreçte dönemin Genel Kurmay Başkanı Eşref BİTLİS paşa da Diyarbakır a çok önemli bir brif için geliyordu. Brif öncesinde o elim kaza gerçekleşti. O kazadan sonra 1992 yılında Terör örgütüne yönelik çok büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

Dilerim bu kaza da atılacak olan adımları öncesinde Güvenlik Kuvvetlerinin görev sorumluluklarının engellenmesi amacıyla yapılmamıştır. Yoksa çok zor bir sürece hazır olmamız gerekecek. Bu kazanın ardındaki gerçeklerin bir an önce açığa çıkması dileğiyle.
    amin.
    inşaallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Diyarbakır da görev yaptığım sırada şimdiki Jn.Gn.Kom Arif Çetin Paşa o dönemde Kurmay Yzb. olarak görev yapıyordu Binbaşı rütbesini yeni almıştı ve bu süreçte dönemin Genel Kurmay Başkanı Eşref BİTLİS paşa da Diyarbakır a çok önemli bir brif için geliyordu. Brif öncesinde o elim kaza gerçekleşti. O kazadan sonra 1993 yılında Terör örgütüne yönelik çok büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

Düzeltme yapayım o dönem Eşref Paşa JN.Gn.Kom görevini yürütüyordu. Genel Kurmay Başkanı olması bekleniyordu. zaten bize de gelmesinin en büyük sebeplerinden biri de bölge hakkındaki konuyu tam bilgilenip Cumhurbaşkanına Aktarmaktı. Yani emin değilim ama sanırım Özal da ondan sonra vefat etmişti.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7. Hakikaten üzülmemek elde değil başımız sağ olsun hayatını kaybeden askerlerimizin mekanı cennet olsun, Aileleri ne Allah sabırlık versin.

başımız sağolsun

Sayfa 162/1044 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •