Sayfa 163/804 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. YA gayrimenkul isi ile ilgilenen bir firmanin bagli oldugu grubun ihaleye girme ihtimali (ki alsa bile nugyo'nun crbine bes kurus girmiyor) uzerine bu yükselişin olduguna inanan ve neye yatirim yaptigini bilemeyen bir yatırımcı grubu var burada YADA bu haber ile sazan arayan art niyetli serefsizler var.

Bu yükselişi Galip'in yaptigi belli. Ne yapiyor bu adam: ya fezaya goturup milletin eline veriyor yada biraz daha goturup yine milletin eline veriyor.

5 yil once baska bir grubun manipulasyonu sonucunda kendi hatam ile bu hissede evlat sahibi oldum ve. U seferki yukselis beenim icin kacis firsati olabilecegi icin sansimi deneyecegim.

Dikkatli olmakta fayda var. Umarim iyi niyetli herkes su hareketten ya kar ile cikar yada ufak siyriklarla kurtulur.

Bol şans...

2. şimdi iki ilgi daha vereyim arkadaslarıma otkar in ihaleyi almayacagı cuma günü saat 18.11 de verildi kapa yani kağıt kotu haberi almamıştı,yani onun cümbüşü buhun he bizim ki gerçekten bunun haberini aldı o yüzden saldırdıysa ben bunu da bilemem kimse bilemez yapan haricinde bir dip notum da otkar pd nin 13 katından işlem görüyor böyle bir durum bizim kağıdı orta vadede götürür bunlar benim fikrim ytd

Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    şimdi iki ilgi daha vereyim arkadaslarıma otkar in ihaleyi almayacagı cuma günü saat 18.11 de verildi kapa yani kağıt kotu haberi almamıştı,yani onun cümbüşü buhun he bizim ki gerçekten bunun haberini aldı o yüzden saldırdıysa ben bunu da bilemem kimse bilemez yapan haricinde bir dip notum da otkar pd nin 13 katından işlem görüyor böyle bir durum bizim kağıdı orta vadede götürür bunlar benim fikrim ytd
    Otkar ederi zaten bu finansallarla 20 tl ancak beklenti dahilinde 130 lu rakamlar görüldü ve temettü yatırımcısı olan bir şirket olduğundan ya nugyo ya yatırımcı küsmüş bir zamanlar katmr vardı bunu gibiyi sonra bilanço ve beklentiler dahilinde 13 lü rakamlar görüldü. şu nugyo ile nurol makina birleşsin o zaman başka!

Eşleşme 5.33-5.34

Otkar -16 ile başladı

6. virmanLadıkLarını bir güzeL çıkıyorLar şimdi dikkat edin abiLer kardeşLer ytd.

7. derinlik paylayacak kimse yok mu arkadaşlar?

8. ibipğLu abi yetiş.

Sayfa 163/804 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •