https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...5c7dc9fd194291
Ýhale bugün 14:30 da.
Not:Tank deðil konut avm ticari alan inþaatý ihalesi[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...5c7dc9fd194291
Ýhale bugün 14:30 da.
Not:Tank deðil konut avm ticari alan inþaatý ihalesi[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Þu 2 günlük hareketten (ben hisseme dokunmam beklerim diyenler hariç) kazanç saðlayamayan bence yatýrým stratejilerini gözden geçirmeli. Kimin tahtaya girdiði fiyatýn nereden nereye geldiði belli. Hissenin geçmiþ hareketleri, borsada iþlem gören miktar hepsi ortada, hatta mali veya beklenti oluþturabilecek (son hareket için söylüyorum) haber de yok ilken bu kadar agresif çýkýþýn düzeltmesinin olmamasý mümkün mü? Hedef koymadan iþlem yapýlýrsa ah vahlar çok oluyor maalesef...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Gunumuz hayirlu ve bereketli olsun arkadaslar,dun 5 psikolijik destekte tutunsyn dedik olmadi teknik olarqk bakan arkadasa katiliyorum 5.4x saglam direnc ve bence tekrar deneyecektir guclenip tabiiki yoksa durduk yere dener mi orayi umarim herkes kazanir ytd...
5:40 dan sattýðým mallarý 5:05 den bile yerine koymayý 40 kere düþünüp yerine koymamýþ biri olarak sen neyine güvenip 5:40 dan hemde yüklü mal alýyorsun böyle bir kaðýttan.Sen intihar etmiþssin farkýnda deðilsin.Neyse geçmiþ olsun.
Eski hareketlerinin aynýsý oldugu gözüküyor þimdilik. Bu durmda 5.30 civarý bir hareket yapýp ordan tekrar dalýþa geçecektir. Ama diðer yandan teknik olarak toparlandýðý ve usd bazýnda kuvvetli bir direncini kýrdýgýný da söyleyebiliriz. Valentine dostumuzun belirttiði gibi temel düzeyde daha yolu var. 2017 sonunu bekleyip göreceðiz. Þimdilik sat al a devam.
Not: Saatlik grafikte bir flama çizip tuzak kurmasýný bekliyorum. Bakalým..
Bu da aylýk usd grafiginin genis açýdan görüntüsü. Dip çalýþmasýnýn ortalamasýnda. Yeterli bulursa gidecektir ama ben diðer seçenegi düþünüyorum. 1 usd civarýnda destegi her zaman kullanabilir durumda. Yukseliþ beklentim stos indikatörünün grafikte çizdiðim 60 seviseyisini geçmesiyle baþlayacaktýr. Ne zaman? Kim bilir?
![]()
Yer Ýmleri