Sayfa 194/1000 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Petrol yükseliyor,geçen yıl ordan baya avantajlıydık.Turizm bu gidişle sıkıntılı.İhracat ithalat dengesi de sıkıntılı cari açık vermeye devam ediyoruz.E herkesin peşinde koştuğu ve olmayan bir şey bizim her gün basabildiğimiz başka bir şeye karşı nasıl değerlenecek ki.Swap işini merakla izliyorum,naci habire sıkı duracağız diyor da bu swap işi ne olacak.Faizler artırılırsa ben sarayın önünde kesin yazarkasa bekliyorum, o da sakat iş.Cidden bakıyorum bakıyorum her yerde açmazlardan başka bir şey görmüyorum,dünyada büyük buhrana eli yüzü düzgün ülkeler arasında sanırım ilk giren ülkeler arasında olacağız.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Bugün MB başkanının sözlü yönlendirmesine rağmen hala gözünün yukarda olması bir gösterge bence.Son bir kaç aydır böyle sözlü yönlendirme yapıldığında aşağıya kayıyordu.
    Bence piyasa MB'nın faiz artırabileceğine inanmıyor. Zaten 100bp faiz artırırsa da bir işe yaramaz diye düşünüyorum. En az 200bp artırırsa yön aşağı olabilir, o da iş/dış siyasi kötü bir olay meydana gelmez ise...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. tesla'yı fena dövüyorlar.. -%10

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İlk defa gündüz öğle uykuya dalmıştım. Saat 15 gibi uyandığımda baktım şey 7,47 lere gelmiş. Alayım mı almayayım mı derken grafikleri- haberleri araştırırken tekrar 7,56 lara gitti.

Başkan ne olacak halimiz ? Alan -usandım artık haydi yürü - diyor , benim gibi alamayanlar - yavaş yürü , ayağın takılsın düş beya - diyor. bakalım bu gece kapanış nereden olacak ? O na göre karar veririz.
    Dedim ya bir doları olan pişman bir olmayan. Bu streste Allah yardımcınız olsun. Keşke 6.90da biraz fulleseydiniz hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Dedim ya bir doları olan pişman bir olmayan. Bu streste Allah yardımcınız olsun. Keşke 6.90da biraz fulleseydiniz hayırlısı.
    Sn naar biraz fullemek biraz sıkıntılı bir tanımlama değil mi.Fullemenin birazı olmaz ki ))))))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn naar biraz fullemek biraz sıkıntılı bir tanımlama değil mi.Fullemenin birazı olmaz ki ))))))))))
    Taşma payı bırakılır, depo fullenirkene.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Müdürüm ''biraz doldursaydın'' diye yazsaydım tırmalamazdı. Yani Full:dolu. Valla bu Türkçe'mizin azizliği.

Tesla için nereden nereye denilebilir

Tesla (TSLA) Investing’daki fiyatı: 587,01 (-5,54%)
    http://tr.investing.com/equities/tes...are_instrument

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 194/1000 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •