Sayfa 378/932 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Arkadaşlar Merhaba,
    2 gün önce bu sayfayı gördüm ve de so 3 ayı okudum...gerçekten emeklerinize sağlık...hem öğretici hemde işe yarar bilgiler paylaşmışsınız...
    şöyle kenarda oturup izlemem de bir sakınca yoktur umarım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by alpcicek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba,
    2 gün önce bu sayfayı gördüm ve de so 3 ayı okudum...gerçekten emeklerinize sağlık...hem öğretici hemde işe yarar bilgiler paylaşmışsınız...
    şöyle kenarda oturup izlemem de bir sakınca yoktur umarım
    Hoşgeldiniz...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Acizane Excel için durum veya statü kolon eklemekde daha iyi olur diye dusundum
    Aktif -- işlemde olanlar
    Mezun -- hedefe gitmiş olanlar
    Stop -- stoploss durmuş olanlar
    .....
    Sıralama yaparken önce statü asc ve tarih desc olursa...liste hem statüye göre gruplu ve de tarihe göre azalan sırada gelmiş olur

Öncelikle herkese iyi hafta sonları ve iyi tatiller dilerim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Elinize sağlık üstad. Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim üstadım
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey ve izci abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederiz Canel bey

Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Dosya TC sitesinde virüs var her yüklediğim de telefona format atıyorum
    Cep telefonu yerine bilgisayara indirip makrolara izin vermeniz gerekiyor. Sanırım makrolar cep telefonu tarafından virüz olarak algılanıyor. Konu hakkında bilgi sahibi bir arkadaşımız varsa çözüm yolu göstermesini rica edeceğim. Yaşadığınız sorun beni üzüyor.

Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Bu arada emeğinize sağlık,
    Teşekkür ederim Zeki Bey

Dandanakan abi ve Sayın obblomovv'a grafik paylaşımları için teşekkür ederiz.

Sayfa 378/932 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •