Tam olarak anlayamadım söylediklerinizin hepsi dosyada var ama bir sütun daha mı eklememi istediniz onu anlayamadım. Bir de asc ve desc ne demek? İngilizce sanırım onu da anlayamadım. Son olarak listenin excelini de başlığa yüklesem herkes dilediği şekilde süzse olur mu? Ya da başka önerisi olan var mı?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Exceli yüklerseniz daha şık olur....
Sıralamayı iki kılından yaparsanız demek istedim...
Asc artan sıra ile sıralama....desc ise azalan sıra ile sıralama...
Yani işlem yapılan mesun ve stop olanları ayırt etmek için bı kolon daha eklenirse...hepsi ayri guplanmis olur...
Sonrasında azalanntarih sıralaması ise yeniden eskiye doğru işleme girmiş aktifler....sonrasında mezunlar yeniden eskiye vede stoplar yeniden eskiye sıralı olurlar
2021-03-06_18-32-15.jpg
Excelde custom sort veya özel sıralama olarak birden çok kolna göre sıralama yapılır...ayrıca trandin bittiği tarih olarak ta bi kolon ekleneblirse en başta bu kolonlar olsa bence daha şık olur
En iyisi ben exceli yükleyeyim herkes dilediği gibi süzsün arkadaşlar, çünkü birden çok istek gelirse iş içinden çıkılmaz bir hale gelebilir...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Bu hali de çok iyi zaten... kusuruma bakma benim işim raporlama ve veritabanı olduğu için çok bilmişlik yaptım galiba...
Kusuruma bakmayın ben yine tribüne geri döneyim...
trend bitiş tarihi bana göre olmazsa olmaz gibime geliyor...
Yer İmleri