Sayfa 336/549 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Yapacağı açıklama ne olabilirki dostum? Otel açıldı diyecek... Zaten bu beklenti çoktan satın alındı, bizden önce spek pusuda bekliyor. tekrar 60 getirdiğinde dizine vurma sakın Sezon geçiyor, açıklama gelmiyor.
    daha sezon başlamadı dostum. Beklendi satın alındı derkende kimse satin almadı bana kalırsa herkezin elinde yıllardır var bu kağıt 2. Hafta sonu bu yazdiklarimizi tartisiriz. Yani bayram sonu
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Amor6666 dostum, kağıt diri duruyor, ancak açıklama gelmiyor, may ayak sürüyor... bende biraz mesleki şüphecilik var. Kafam karıştı yaw))
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

amor6666 dostum, kağıt diri duruyor, ancak açıklama gelmiyor, may ayak sürüyor... Bende biraz mesleki şüphecilik var. Kafam karıştı yaw))
    polismisin sen

http://www.resortziganahotel.com/

SİTE AÇILMIŞ ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN

Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    polismisin sen
    police mi? ky yim ky... )
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

police mi? Ky yim ky... )
    polisten de büyük yatırımcı olmuyor zaten ) borsadaki kişilerin %50 sini uzman çavuş (ve bilimum asker tipi) polis, belediye personeli vb. Kişiler kaplıyor zaten hepsi ky bunların

Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    polisten de büyük yatırımcı olmuyor zaten ) borsadaki kişilerin %50 sini uzman çavuş (ve bilimum asker tipi) polis, belediye personeli vb. Kişiler kaplıyor zaten hepsi ky bunların
    Pekiyi, Gentleman baş çavuşmu yani))

Pekiyi, Gentleman baş çavuşmu yani))
    yüzbaşı emekli

Sayfa 336/549 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •