Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Kapıcı söyledi iki yan apartmanda bir aile, coronoyı 2 nci tur geçirmiş ailece, nolmuş var mı bi hasar dedim, yok corona oldukları dönemde de gezip durdular habire tatil yapmış gibi oldular yakında 3 ncü tura da yakalanırlar dedi, ben bu coronayı çözemedim arkadaş en sonunda dayanamayacam kendime bulaştırıp kendi üstümde test edecem, bu nedir yaw...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kapıcı söyledi iki yan apartmanda bir aile, coronoyı 2 nci tur geçirmiş ailece, nolmuş var mı bi hasar dedim, yok corona oldukları dönemde de gezip durdular habire tatil yapmış gibi oldular yakında 3 ncü tura da yakalanırlar dedi, ben bu coronayı çözemedim arkadaş en sonunda dayanamayacam kendime bulaştırıp kendi üstümde test edecem, bu nedir yaw...
    Valla hiç tavsiye etmem, kimisini ötteriyor deyorlar, kimisi de tabi ki vefat ediyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kapıcı söyledi iki yan apartmanda bir aile, coronoyı 2 nci tur geçirmiş ailece, nolmuş var mı bi hasar dedim, yok corona oldukları dönemde de gezip durdular habire tatil yapmış gibi oldular yakında 3 ncü tura da yakalanırlar dedi, ben bu coronayı çözemedim arkadaş en sonunda dayanamayacam kendime bulaştırıp kendi üstümde test edecem, bu nedir yaw...
    Sakın ha,inlettiğini kötü inletiyor,çok çabuk hakkın rahmetine kavuşma durumundan daha kötüsü haftalarca nefessiz bırakıp ondan sonra öldürebildiği gibi,iyileştiğini sanıp uzun süre yan dertlerle uğraşmak zorunda da kalınabiliyor.Onlarca örnek yazabilirim de cumartesi gecesi gerek yok.

Yazın 4-5 toplantı yaptık yalan değil mesafeli durduk, gittiğimiz yerlerde maskenizi taktık v.s.

Emme ben Tavşanlıdaykenem % 99 evdeyim, market ve ekmek dışında sokağa bile çıkmıyorum.

Ahalide ki rahatlığa bakıyorum hayret ediyorum, ulan kafesiz lokantasız yapamiyormusunuz be mübarekler.

Sevdiğim bir akraba abimi kaybettik Coronadan, taziyemizi bahçeden bildirdik, bu derecede yani.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Yaw geziyor millet cayır cayır, ben hiç bir şey anlamadım ki, ev ahalisini zor zaptediyoruz.

6. Gaz maskeleri var, askeri, maskeyi takıyorsun kafaya, sızdırmazlık kontrolü yapıyorsun, ucuna hortum bağlayıp, filtresi de belinde, 2-3 saat gidiyor filtreler. Öyle bir maske yapacaksın kendine, ondan sonra free

Şaka bir yana Çinliler yapar sonra da Aliexpress te satarlar bak bunu göreceksiniz dedim, buna benzer aparatlar, ama henüz bu mevzuya el atan olmadı. Ben yakında el atacam..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok o aşı temin edilir de devamı konusunda şüpheliyim ayhan hocam.Turizm ayağına bunlar allam kallem aşı işini yaza kadar hızlandırırlar diye düşünüyordum,artık bu saatten sonra beceremezler.Nedenini cidden anlıyamadım ,çinle madem o çaplı anlaşman yok neden 50 milyon doz daha gelecek dedin,yok anlaşma varsa sorun nerede çıktı neden gelmedi bu aşılar.Maalesef petrolün artışı,turizmin gümlemesi,vaka sayılarındaki artış bu yılı büyük buhranın ilk yılı yapar.Allah herkese kolaylık versin,gidişat çok ama çok tatsız.
    Planı yerli aşı üzerine kurdular. Sonuçta istediğimizi yapabileceğimize inanıyoruz. Yerli aşı yetişmeyince arada boşluk oluştu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaw geziyor millet cayır cayır, ben hiç bir şey anlamadım ki, ev ahalisini zor zaptediyoruz.
    Sayin bakan risk turlerine gore illeri sayiyo ya
    Bende risk turlerine gore gorona virusun ulkesel dagilimini yazem
    En riskli virus abd brezilya ispanya
    Orta risk almanya panama endonezya
    Az risk biz burkina faso malezya
    Dagilim bu sekilde
    Galiba tabi
    Saka degil
    Bes alti farkli gucte gorona var
    En guclusu bi girdi mi
    20 lik topac gibi delikanliyi bile goturuyo

Sayfa 204/1000 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon