Bizim aşı virüsü yok etmez ama pandemiyi kesinlikle yok ediyor. Kuzenim doktor, Kesinlikle imkan olunca aşı ol diyor kendi olmuş hastanelerinde tek çalışandan bile vaka çıkmamış aşı sonrası.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
John Henderson yeni resmi;
Bu kompozisyonu, eski ve hala yararlı olan koyun, çoban, keçi ve kurt metaforlarının aktardığı geniş çapta anlaşılmış kavramlar etrafında inşa ettim . Bu alegori çok katmanlı; benim birincil metaforları kullanmam apaçıktır, ancak birincil metaforlara ek, çok daha incelikli, metafor katmanları yerleştirilmiştir.
Sonunda daha ayrıntılı bir açıklama sunacağım ve kafa karıştırıcı noktaları açıklığa kavuşturmaya daha istekliyim, ancak şimdilik izleyicilerin metaforik katmanları kendi başlarına keşfetmekten daha çok keyif alacaklarını düşünüyorum.
Ben kapının girişinde Ölüm Tanrısı Anubisi görüyorum, Kurt başlı olan..
Maskeli tüm insanları sıra halinde tranformation center a davet ediyor...
İki elinde aşı olan bir kartal var, görünen..(etkisi 2 defa aşı olmak,derler ya!)
İçerde aşılamaya giren maskeliler,koyun sürüsü halinde..
Sıradan kaçan(aşı olmaktan kaçan) maskesiz keçi boynuzlu birini ispiyonlayan maskelililer...(Keçi metaforu?)
Daha derin mevzularda gizli olabilir..
Son düzenleme : keremalkm; 06-03-2021 saat: 20:55.
ABD de paket geçmiş
Pazartesi gaplı açılışı sabırsızlıkla bekleyecek ayının biri
"e pluribus unum" (çokluktan birliğe) ABD kuruluşundaki 13 koloninin birleşme sloganı, kesin hermetik bir aforizmadır.
Resimdeki kartal değil güvercin.
Transformation center içinde bantta ayaklarından ters asılmış kurbanlar
Yerdeki kaldırım taşları Çin ve İtalyan bayrağı renklerinde
"Pan" mitolojide arsızlığın, ahlaksızlığın, hedonizmin, günahkarlığın sembolü
Girişte tabelada salgın güvenlik talimatlarının altında "hepimiz aynı gemideyiz" kabilinden yazıyor.
(tepelerinde hepsinin sağlık-Tıp simgesi olan kadeh-yılan olan binalar) Arkadaki fastfood ve lokantalar da "tek yiyebileceğiniz Melinde'nın koyun katliamı" "lamburger"(koyunburger) "Bol kanlı Kanlı Mary" yazıyor."Fauci's Feast" Trump'ın salgın danışmanı Fauci'ye gönderme.
"Live howling" (canlı uluma)
3 tane saat her biri başka saati gösteriyor.
Kurt kafaların ellerinde birer havuç da var.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Cahil bir baba ve eğitimli oğlu, ormana kamp yapmaya gider.
Çadırlarını kurup uykuya dalarlar.
Birkaç saat sonra baba oğlunu kaldırır ve sorar;
-Gökyüzüne bak oğlum, ne görüyorsun?
Oğlan cevap verir;
-Milyonlarca yıldız görüyorum baba.
Baba konuşmaya devam eder;
-Peki bunlar sana ne ifade ediyor oğlum?
Oğlan;
-Konuyu astrolojik olarak ele alırsak, evrende milyonlarca gezegen vardır.
Bu gezegenler birleşirip...
Babası oğlana bir anda tokadı yapıştırır ve:
Avanak oğlum çadırı çalmışlar!
BENCE PİYASADA BÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞAN ONLARCA, YÜZLERCESİ, VARDIR...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
dün sadece 15.000 kişi aşılanmış 65 yaş atına inemiyorlar çünküşu ana kadar 7 milyon kişi aşılanmış bunların sadece 2.300.000 civarı 2. aşıyı olmuş eğer kısa zamanda 10 milyon doz daha gelemezse 65 yaş altını aşılamaya açamayacaklar çünkü kalan aşılar sadece ilk aşıları vurulanlara yetiyor. şu ana kadar ülkanin sadece %2.80 i iki aşıyı vuruldu yani şu anda toplum içinde dolaşan her 100 kişiden 3 kişisi bile aşılı değil onlarında önemli bir kısmı yaşlı avm de dolaşanlardeği dışarıda gezen her 100 kişiden 99 u aşısız
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri