gazete ve yayin grubu reklam gelirlerini iyi takip edin
en cok reklami kim veriyor incelemekte fayda var
gazete ve yayin grubu reklam gelirlerini iyi takip edin
en cok reklami kim veriyor incelemekte fayda var
Kap öncesi alım geldi arkasından 70 milyon satış geldi ilginç bilgi gun içi toplam hacim 86 milyon 70 milyonu kap sonrası geldi yani hadi inandim tamam
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pardon ,
satis emirinden bahsediyorum gerceklesen satis degil
PekiRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"YEKA GES-3 yarışmaları için başvurular 8-12 Mart tarihleri arasında alınacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının YEKA GES 3 için yayınladığı düzeltme ilanı Resmi Gazete’nin 12 Ocak 2021 tarihli sayısında yayınlandı. YEKA GES-3 kapsamındaki 74 adet yarışmanın başvuruları 8-12..
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının YEKA GES 3 için yayınladığı düzeltme ilanı Resmi Gazete’nin 12 Ocak 2021 tarihli sayısında
yayınlandı.
YEKA GES-3 kapsamındaki 74 adet yarışmanın başvuruları 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektrik enerjisi alım başlangıç tavan fiyatı da 30 kuruştan, 35 kuruşa çıkarıldı.
YARIŞMA ADLARI, BAĞLANTI KAPASİTELERİ VE BAŞVURU TARİHLERİ İLE BAŞVURU SAATLERİNE buradan ulaşabilirsiniz.
03/07/2020 tarih ve 31174 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan yarışma ilanı kapsamında güneş enerjisine dayalı olarak gerçekleştirilecek olan YEKA GES-3 Yarışmaları için hazırlanan Şartname ve Sözleşme Taslağı için 22 Ocak 2021 tarihinde Enerji Bakanlığı’nın web sitesinde zeyilname yayınlandı.
YEKA GES-3 ihaleleri için Zeyilnameye buradan ulaşabilirsiniz."
İhlas Holding güneş enerjisi ihalelerine girmeyi düşünür mü, şirket için cazip olur mu?
yatırım tavsiyesi değildir.
Tarihi yüksek fiyatlardan alan ağlar.Tarihi düşük fiyatlardan alan ağlar.Borsanın kuralıdır sanki ağlamak.Ağaç olur,tahta,kereste olur,ama değişmeyen bir sondur,odun olup,ateşte yanıp kül olmak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AKSA ENERJİ
Şirketimizin 05.03.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı-Enerji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 03.07.2020 tarihli, 31174 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, güneş enerjisine dayalı yenilenebilir enerji kaynak alanları ve bağlantı kapasitelerinin tahsisine ilişkin Malatya -1 (15 MW ) , Malatya -2 (15 MW), Elazığ-1 (10 MW), Elazığ -2 (10 MW ) , Bingöl -1 (10 MW ) ve Bingöl -2 (10 MW)'ü kapsayan yarışmalara (YEKA GES-3) Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından katılım sağlanacaktır.
Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Yer İmleri