gazete ve yayin grubu reklam gelirlerini iyi takip edin
en cok reklami kim veriyor incelemekte fayda var
gazete ve yayin grubu reklam gelirlerini iyi takip edin
en cok reklami kim veriyor incelemekte fayda var
Kap öncesi alým geldi arkasýndan 70 milyon satýþ geldi ilginç bilgi gun içi toplam hacim 86 milyon 70 milyonu kap sonrasý geldi yani hadi inandim tamam
Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pardon ,
satis emirinden bahsediyorum gerceklesen satis degil
PekiRedmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"YEKA GES-3 yarýþmalarý için baþvurular 8-12 Mart tarihleri arasýnda alýnacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðýnýn YEKA GES 3 için yayýnladýðý düzeltme ilaný Resmi Gazete’nin 12 Ocak 2021 tarihli sayýsýnda yayýnlandý. YEKA GES-3 kapsamýndaki 74 adet yarýþmanýn baþvurularý 8-12..
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðýnýn YEKA GES 3 için yayýnladýðý düzeltme ilaný Resmi Gazete’nin 12 Ocak 2021 tarihli sayýsýnda
yayýnlandý.
YEKA GES-3 kapsamýndaki 74 adet yarýþmanýn baþvurularý 8-12 Mart 2021 tarihleri arasýnda yapýlacak. Elektrik enerjisi alým baþlangýç tavan fiyatý da 30 kuruþtan, 35 kuruþa çýkarýldý.
YARIÞMA ADLARI, BAÐLANTI KAPASÝTELERÝ VE BAÞVURU TARÝHLERÝ ÝLE BAÞVURU SAATLERÝNE buradan ulaþabilirsiniz.
03/07/2020 tarih ve 31174 sayýlý Resmi Gazete’de yayýmlanan yarýþma ilaný kapsamýnda güneþ enerjisine dayalý olarak gerçekleþtirilecek olan YEKA GES-3 Yarýþmalarý için hazýrlanan Þartname ve Sözleþme Taslaðý için 22 Ocak 2021 tarihinde Enerji Bakanlýðý’nýn web sitesinde zeyilname yayýnlandý.
YEKA GES-3 ihaleleri için Zeyilnameye buradan ulaþabilirsiniz."
Ýhlas Holding güneþ enerjisi ihalelerine girmeyi düþünür mü, þirket için cazip olur mu?
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tarihi yüksek fiyatlardan alan aðlar.Tarihi düþük fiyatlardan alan aðlar.Borsanýn kuralýdýr sanki aðlamak.Aðaç olur,tahta,kereste olur,ama deðiþmeyen bir sondur,odun olup,ateþte yanýp kül olmak.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
AKSA ENERJÝ
Þirketimizin 05.03.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararý uyarýnca, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý-Enerji Ýþleri Genel Müdürlüðü tarafýndan 03.07.2020 tarihli, 31174 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanan, güneþ enerjisine dayalý yenilenebilir enerji kaynak alanlarý ve baðlantý kapasitelerinin tahsisine iliþkin Malatya -1 (15 MW ) , Malatya -2 (15 MW), Elazýð-1 (10 MW), Elazýð -2 (10 MW ) , Bingöl -1 (10 MW ) ve Bingöl -2 (10 MW)'ü kapsayan yarýþmalara (YEKA GES-3) Aksa Enerji Üretim A.Þ. tarafýndan katýlým saðlanacaktýr.
Yatýrým tavsiyesi kesinlikle deðildir.
Yer Ýmleri