Sayfa 221/1000 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    USD/VEF paritesini inceledim 1.886.000 şok oldum. 2019 yılında 3.68 civarıymış. Bir para birimi nasıl bu kadar değer kaybedebilir şaşırıyorum. Allah korusun aynı şey USD/TRY paritesinde meydana gelse borsada veya TL mevduatlarında parası olanlar perişan olur. Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama insan yine de düşünmeden edemiyor. O yüzden biraz döviz veya altın bulunmasını mantıklı görüyorum.
    Esas USDARS grafiğine bakın, bizim 2018-2020 arasına benzeyen bir formasyon var orada. İşlerin kontrolden çıktığı formasyon olarak onu tanımlayabiliriz. Ama bizde o kadar kötümser değilim, daha doğrusu bir yol ayırımındayız, dönmeye de hazırız aslında gerçek aşkımıza, biraz kıskandıralım dedik, boşanma kağıdı göndermeye kalktı.

2. Bu da 30 yıllık herhalde, Haziran 2019 daki düşüş altını şahlandırıyor, bu açıdan bakınca hala artmalı biraz daha sanki..yani tersinden gidersek, altını daha da yıkmaya yetmez bu...gibi (?)

3.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Gereksiz bir bilgi vereyim, trafo çalışanları kedileri sevmez desem yalan olmaz. çünkü kediler sıcak diye trafonun içine giriyor işçi kapıyı açtığında eğer paniklerse baralar arası kısa devre ve kapıya doğru gelen bir alev topu. kumrular ve yılanlarda var. ... yıllarca çalıştım. nadir olur ama mumya olmuş kediler yılanlar
    Her şehir efsanesinde bir gerçeklik payı aslında vardır yani

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Beyaz renkli dezenfektan mi ???
    Tabiki, bir gün elbette bilimselliği ispatlanacak ve Louis Pasteur gibim Dünyasal kahraman ilan edileceğim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Her gün test ediyorum, bilimsel koruyucu çalışmalarımı, eğer Coronaya yakalanmazsam, Dünyada devrim yapacağım bu konuda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Yani diyorum ki, bu faizler yükselecekse yükselene kadar, veya daha da yükselmesi adına, altın şu hareketi yapabilir mi?

7. Neyse, gene muhabbet yok, kaçayım ben;

Tavsiyede Bulunan Gereksiz Arkadaş

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Her gün test ediyorum, bilimsel koruyucu çalışmalarımı, eğer Coronaya yakalanmazsam, Dünyada devrim yapacağım bu konuda.
    Bu deney Nobel e gider, ancak genel acisindan düşünülürse maliyet sorunu var koruyucu olması için her akşam belli bir dozu almak gerekiyor. Bilimsellik kanitlanirsa devlet desteği talebi kabul görür .

Sayfa 221/1000 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •