sayın stonhand dan da grafik bekliyorum.
aşağıda online görünüyor.
saygıyla.
(kendisini başarılı buluyorum.hoşgörüyle efendim)
sayın stonhand dan da grafik bekliyorum.
aşağıda online görünüyor.
saygıyla.
(kendisini başarılı buluyorum.hoşgörüyle efendim)
Tekniğe inanma,Tekniksiz kalma.
Yok hacım grafik atmıyorum buraya artık. 2 gün grafikleri attım mübarek aralarında başarısız olan 1 tane analiz yok, usdtry tepeden 200 pips düşünce seri olarak yemediğim laf kalmadı değişik tipte oldummmmm dakikada 53 grafik atan vatandaşda.
Emek ver , bilgini paylaş birde üstüne laf ye höh yani.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
10,00 try büyüme verisi var. Bademler %4 den aşağı çıkmayacak diyor beklenti 2,8. Bu faizle bu memlekete %3 den yukarı büyüyebiliyorsa maşallah demek lazım ama veriyi açıklayacak olan tüik. Tenis topuyle , traktör tekeriyle enflasyon hesaplayan kurum büyümeyi neyle hesapladı Allah biliyor.
Referandum öncesi piyasalarda yaprak kımıldamıyordu verinin çok çok kötü gelmesi lazım normal şartlarda ama tüik nasıl makyajladı orayı bir görmek farz oldu.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
puhahahahaha
12/06/2017 10:00:49 *TÜİK: 2017 1.ÇEYREKTE GSYH YILLIK %5,0 (BEKLENTİ %3,8)
iyi bari %10 açıklamadılar ulan makyajlamanında bir haddi hesabı var be birader.
4 saatlikte kanal dibinde yaptığı şeye PA cılar bobin diyorlar.
4 saatlik 3 tane asansör barla o bobini yapıp sonrasında orada taze bir yeni destek bölgesi oluşturuldu. En son yukarı hareketini yaparak bölgenin supdem olduğu test edildi.
Şimdi fiyat bu bölgeye sağolsun tüik in balon verisiyle geri geldi takribi 3,5200 noktası aşağı ihlal edilmez ise bu supdemdeki otomatik emirler çalışır ve fiyat kendini yukarı atar.PA cılara göre yukarı yada aşağı hareketlerde bu bobin bölgelerinin test edilmesi normal.
15 20 buyuruz.
Yok buyumeyiz diyen haaindir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri