Yaklaşik bir ay oldu gr altin tasiyorum belki bir sey kazanamadim ama Hisse senedi piyasasinda hic bu kadar huzurlu olmamistim
Yaklaşik bir ay oldu gr altin tasiyorum belki bir sey kazanamadim ama Hisse senedi piyasasinda hic bu kadar huzurlu olmamistim
Ooo malum yandas trol ekubi geldi..sayisi artarak
Simdi troller yeni hesap acip.once alakasiz sayfalara yazi yazar..muhalif bile gorunur.sonra kendilerini yemleriz ve trol oldugu cikar .. trol simdi alakasiz sayfalaravgitmis yazmis gelmis..asil hedef buralar dolar vs. Hahaha.
Son düzenleme : enki; 08-03-2021 saat: 13:05.
Sn. Kızıldağ yazınızdaki büyük elin onsu 2500 ün üzerine getirme fikri ilginç geldi bana..bir şok yada tedirginlik durumunda margin call, dolara hucum vs. gibi nedenlerle daha alttan altın almak varken, neden onsu yüksekten kafasına yesin..malum ortalıkta bir sürü satıcı daha olacaktır..adamlar kağıt altınla oynuyor ve yeri geldiğinde anlık kar zar hesabı yapabiliyor..tabii bizim aynı hesabı özellikle fiziksel altın düşünüldüğünde yapmamız zor..
Ha tabii bunları olağan piyasa koşulları için yazdım..adamın(büyük el)/adamların onsu yükseltmemek için FED le işbirliği yaptığı aşikar bence..selam ve sevgiler..
Elbet bir noktada ONS enflasyonun geldiğini hatırlayacaktır..![]()
Yo sn enki düşüncelerim değişmedi.Önemli olan reel rakamlar,olay gümüşte kopar,fiziki gümüş kaçtan alınıp satılacak o önemli,fiziki gümüş fiyatları bombanın pimi))))))))Her şeyin fiyatı artacak,dünyanın dolarını basacaksın altın gümüş ucuz kalacak benim öyle bir dünyada tek aksiyonum olur,altın ve gümüş almak ,gene almak hep almak.Madem altın gümüş ucuz neden kağıt üstünde aynı altını gümüşü on kere satıyorsun derler adama.
Bu arada ilk fiziki gümüşümü almış oldum.Hakikaten 1 kiloluk gümüşün cezbedici bir etkisi var.Elinize aldığınız zaman değerli bir şeye para yatırdığınızı hissediyorsunuz.Yaren gümüşten aldım.Adamı da aradım tek kalemde geçen hafta tek bir müşteriye 90 kiloluk verdim dedi.Pek yalan söyliyen birine benzemiyordu.Dediği bizde bile fiziki talep çok.
Yer İmleri