Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. usdtry bu hafta 8 üzerine atar gibi..momentum sağlam görünüyor...

piyasada muhtemelen tek satıcı var; diğer satıcılar kısa süreli ve zorunlu satışlar yapıyorlar..tabii bunları görmek için terminal lazım..aylık abonelik 25 bin usd…

DTH operasyonu tutmadı ama iyi oynadılar yine de.. 8 ve üzerinde acaba tutar mıyı da hesaplayanlar vardır muhtemelen bugünlerde...
    ytd..

2. bir sonraki haftaya da 100 bp en az bi faiz artışı gelir.. ABD tarafı çok bozulmazsa yeni faizden bir tur daha yüksek oktan girer çıkar...tabii bunlar normal şartlar altında olabilecekler.. şartlar anormalleşmeye de pek müsait..
    ytd..

3. Ben bunu baştan bir uzatan 1 gibi tahayyül ettim, ama şu an daha sert ve uzun bir şey gibi görünmeye başladı. İlk tahayyüle göre şöyle gelişmeli, yani buradan sarkıp bir flat çizerse, ancak o zaman...YTD

4. bu yukarı agresif impulse ları kim yapıyor accayip merak ediyorum...
    bütün trend impulse yatay neredeyse.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Zıbıtmak üzere..gibi..YTD

Merhaba sn.Achiles , katkılarınızı hayranlıkla izliyorum. Şaka olarak yazdığınızı ( hayret içeren ) bildiğim halde size şunu hatırlatmak isterim ; Nasrettin Hoca kazanın doğurduğuna inanmış gibi yapana öldüğüne de inanması gerektiği hususunu ders olarak işlemesini bu dolar mevzuunda da kullanalım.

8,60 lardan - Arkasından ateş edilen terörist gibi - tepesi aşağı düşerken kimse hayret etmiyordu. Şimdi de aynı coniler götüne nişadır sürülmüş kedi gibi zıplatarak çıkıyorlardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bu yukarı agresif impulse ları kim yapıyor accayip merak ediyorum...
    bütün trend impulse yatay neredeyse.
    Tefeciler+peşine takılan iç piyasa işte...paranın 10 da 1 iyle kalan 9 una daha yüksek faiz istiyor...bak çekip giderem ha modu..ABD tahvilleriyle arada kapanan farkı tamamla diyor..herhalde..belki de dediğim gibi MB nin VİOP' ta kuracağı barajı alacak hedge amaçlı, türev işine pek aklımız ermiyor..Sn JonDowes' ı takip etmek lazım..

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Merhaba sn.Achiles , katkılarınızı hayranlıkla izliyorum. Şaka olarak yazdığınızı ( hayret içeren ) bildiğim halde size şunu hatırlatmak isterim ; Nasrettin Hoca kazanın doğurduğuna inanmış gibi yapana öldüğüne de inanması gerektiği hususunu ders olarak işlemesini bu dolar mevzuunda da kullanalım.

8,60 lardan - Arkasından ateş edilen terörist gibi - tepesi aşağı düşerken kimse hayret etmiyordu. Şimdi de aynı coniler götüne nişadır sürülmüş kedi gibi zıplatarak çıkıyorlardır.
    Estağfurullah Sn Ressam,

Bizimkisi kaliteli samimi paylaşımlara duyulan özlem, ortam, paylaşım, elimizden gelen bu, yoksa bir şeyden haberimiz yok, önümüzü görmeye çalışıyoruz.

Yani giren 20 milyar doların 2 milyar doları bunu yapabiliyorsa, -ki iç piyasada var tabi sakal yapan, ama durumun vahim olduğunu yine yeni yeniden teyit işte..hepimizin dediği gibi..

8. dertumarım sadece odur.
    +2 -3 arası artışa gider sonlanır..
    muhtemelen
    mayıs sonu gene patates oluruz

Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz