Sayfa 130/964 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Benim yazdıklarımı yıllardır anlamadın... Şimdi mi anlıyacan!!! Kapasite meselesi!!!

2. Yaaaa Doktor Allah'ini seviyorsan. Sen ilk mahkemenin direnme diye bir seyini duymadin mi???

Temyizi biz kazandigimiz icin ilk mahkeme direnebilir... Direnirse kurula gider...

Direnmezse spk direnir yine kurula gider...

Yok bunlarin hic biri direnmezse mudahiller direnir yine kurula gider ve karar degisebilir...

Ya bir oku ya kac kere forumlarda yazildi. Hadi bilmiyorsan takip et...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Hala benim MEMSA da ne davası açtığımı bilmezsin ama şurada millete yanlış bilgi verirsin!!!

Memsa KAP sayfalarını iki tıkla , sonra gel ÖZÜR DİLE!!!

4.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Benim yazdıklarımı yıllardır anlamadın... Şimdi mi anlıyacan!!! Kapasite meselesi!!!
    Doktorum dogru soyluyorsun bi kadar adam ne burada ne memsa topiginde seni anlamiyoruz. Bir tek sen dogruyu biliyorsun bu kadar adam yanlis...

Ya yine guldurdun beni

5. Sn Frecell

Bir konuyu netleştirmek gerek
    Elinde yönetimde bir iki akrabası bulunan halka açık bir şirketin %10 veya 20 hissesini bulundura bir kişi herhangi bir şekilde sonradan halka açık şirketin çoğunluk hisseleri ele geçirdiğinde çağrıda sorumlu oluyor mu olmuyor mu?

yönetim koşulları ne olursa olsun tahsisli sermaye artışıyla halka açık şirkette hissede çoğunluğu ele geçiren çağrıdan sorumlu mudur?

(Zaten daha önce birlikte hareket edenlerle ZT sadece %20 hisse gücüyle var, kardeşini eşini bu oy gücüyle yönetimde tutmuş olabilir ama diğer %80 in istediği zaman yönetimi gücü vardı. Yanı yönetim hakimiyeti ZT de değildi . Ama tahsisli sermaye artırımıyla direk-dolaylı %90 lık ortaklıkla tek hakim ortak oldu. Ve yönetimi istediği gibi belirleme gücüne ulaşmış ve daha önceki %80 lık oy gücünü elinde bulunduran yatırımcılarında yönetimi belirleme gücü ortadan kalkmıştır. Bu kervanın durumyla ilgili düzenleme ne diyor?

Grupta bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar var mı? Yoksa bu noktaları SPK dan sorgulayıp netleştirmek gerek?

6. Burada algılarımızla oynamaya çalışanlara selam. Ben de onların algılarıyla oynadım. Yönlendirmelerinden baya yararlandım. Ne mi yaptım? Yaptırmak istediklerinin tersini.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaslar azinlik olarak gk karari aldirmistik. Sirket buna itiraz etmis gk yapmak istememisti. Mahkeme bunlarin itirazin red etmistir. Gk surecimiz devam etmektedir. Eger ki ky olarak gk hepimiz gider ve kendi lehimize olacak olan maddeleri kendi lehimize oylarsak emin olun basarabiliriz...

2015-2016 yillarina ait yk uyeleri basta ss ve digerlerini ibra etmeyelim. Denetci isteyerek gecmis donemlerde yapilan butun islemleri inceletelim...

Eger birlik beraberlik icinde olursak yk nda cogunlugu bile ele gecirebiliriz. Cok calisiyoruz hisse sayimiz her gecen gun artiyor...

Spk ya dilekce gondermeye devam ediyoruz...

4 yilin hesabini hukuki olarak soralim...

8. Gk da su ana kadar sirket tarafindan olumlu hic bir adim atilmamis. Alinan gk kararina bile itiraz edilmistir. Mahkeme lehimize karar vermistir. Su ana kadar Gk masraflarini bile karsilamaya yanasmamislardir. Bu mahkeme surecinden sonra yine olumlu yaklasmazlarsa...

Biz grup olarak kendi aramizda para toplayip bu gk yi toplayacagiz. Bu is artik onur meselesine donusmustur....

Sayfa 130/964 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •