Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Millet özellikle esnaf kan ağlarken yine lebaleb bir kongre daha yapmışlar. Ah ah Aysun hanım kıymetini bilemedik.
    Ayrıca bu reklam panolarının amacı nedir yaa?Zaten stadlar da fotolarla dolu. Bi maç zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar.
    Son düzenleme : Der Lehrer; 08-03-2021 saat: 18:51.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti ..

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık bakanı : Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Günaydın kafe

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kim miş bu Salim Arda Ermut diye araştırsak altından ne çıkar acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •