Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Benzin fiyatýnýn bu gece 30 kuruþ, motorinin de ertesi gün 30 kuruþ artmasý bekleniyor-Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch/Winslow: Kredi notunun BB- olarak tutulmasý Türkiye'nin rezervlerinin kalitesinde kötüleþmeyi, makroekonomik politikasýnda zayýflýðý yansýttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch/Winslow: Türkiye'nin kamu borcu/GSYH borç oranýnda düþüklük kredi notunun destekleyen güçlü taraflardan biri
Fitch/Winslow: Yeni ekonomi yönetiminin ortaya koyacaðý tedbirleri uygulayýþýný takip edeceðiz
Fitch/Liddell: Türk bankalarý için faaliyet ortamý oldukça zorlu olmaya devam ediyor
Fitch/Liddell: Hükümetin saðladýðý teþvikler azalýyor, yükselen faiz oranlarý bankalarýn marjlarý üzerinde baský yaratýyor
Fitch/Liddell: Varlýk kalitesinde kötüleþme riskleri yüksek olmayý sürdürüyor
Fitch/Liddell: Yüksek TL kredi faiz oranlarýnýn en azýndan kýsa vadede kredi hacmini düþük tutmasý bekleniyor
EPGÝS: 10/03/2021 itibarýyla benzinde 30 KRÞ/LT Fiyat artýþý gerçekleþti, pompa fiyatlarýna yansýmayacak
Fitch/Winslow: Türk otoriteler sermaye kontrolü tedbirleri uygulamanýn yüksek maliyetleri olacaðýný bilincindeler
Yer Ýmleri