Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Gunaydınlar bu arada CDS imiz kaç oldu ne zamandır denk gelmiyorum başlıklarda duyan bilen var mı?

Saygılar

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün AKP döneminde İstanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’nden aldığı ihalelerle gündeme gelen damadı Esat PalazoÄŸlu’nun aÄŸabeyi Muhittin PalazoÄŸlu'nun adı “dolandırıcılık” iddiasıyla gündeme geldi. PalazoÄŸlu, 2 yıl önce ortağıyla birlikte “Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama ve Ticaret Anonim Åžirketi”ni kurdu. Çok sayıda yurttaÅŸ, sözleÅŸmede belirtilmesine ve bu ÅŸirkete para yatırmasına raÄŸmen ÅŸirketten almaları gereken parayı alamadı. Bazı vatandaÅŸlar ÅŸirkete "faizsiz helal para" denildiÄŸi için para verdiÄŸini söyledi.

Cumhuriyet’ten Seyhan AvÅŸar’ın haberine göre, maÄŸduriyetlerini dile getiren yurttaÅŸların bazıları yargı yoluna baÅŸvurmaya hazırlanırken, bazıları ise ÅŸikâyetvar.com isimli site üzerinden yaÅŸadıkları süreci paylaÅŸtı. Bazı yurttaÅŸlar Çözüm Tasarruf’a para yatırırken ÅŸirket yöneticileri tarafından “faizsiz helal para” denilerek ikna edildiÄŸini belirtti.

Para yatıran A.K. isimli bir yurttaÅŸ, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bir arkadaşım vesilesiyle duydum. Faizsiz helal para dedikleri için bu iÅŸe girdim. Güvenerek elimdeki avucumdaki parayı yatırdım. Bana aralık ayında toplu bir para ödemesi yapılacağı söylendi. SözleÅŸmeyi zaten böyle düzenledik. Ancak halen tarafıma ödenen bir ÅŸey yok. Zaman geçtikçe benim gibi çok fazla maÄŸdur olduÄŸunu gördüm. Åžirket tarafından sürekli oyalanıyoruz. Benim ödediÄŸim parayı versinler yeterli. Bu ÅŸirket tam bir piÅŸmanlık” ifadelerini kullandı.

bedava peynir ancak fare kapanında olur.Bu milleti kaç yıldır bu faizsiz kazanç hikayesiyle yiyorlar.İslamcılar milletin bug ının bulmuş oynuyorlar.
    Para yatıran A.K. da manidar olmuş.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Gunaydınlar bu arada CDS imiz kaç oldu ne zamandır denk gelmiyorum başlıklarda duyan bilen var mı?

Saygılar
    Dün 343 düzeyindeydi. Bloomberg’de görmüştüm. Pazartesi 341 idi.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dün 343 düzeyindeydi. Bloomberg’de görmüştüm. Pazartesi 341 idi.
    teşekkür ederim bende bir kıpraşma olduğunu tahmin ediyordum.

5. Gazı bulduk dış minnaklar kıskanıyeaahhh

https://www.patronlardunyasi.com/hab...yapiyor/247727

2019’da daha önce 100 lira verdiğimiz gaza 132 lira verdik. 2020’de Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre doğal gazın 1 metreküpüne dönen bedel yüzde 34.7 oranında arttı. Nihayetinde Türkiye, 2021’e de doğal gazda zamla başladı ve bu devam ediyor. Yeni yılın ilk gününde gaza yüzde 1 zam yapıldı.

Şubat ve Mart aylarında da aynı şekilde gaza yüzde 1 zam yapıldı. Burada dikkat çekici olan zammın yüzde 1 gibi bir oranda tutularak düşükmüş gibi gösterilmesi, yani toplu olarak zam yapmak yerine zamana yayılıyor."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şuna twitterda rastladım, biraz eski ama ahaber aşmış

https://twitter.com/metrobusankara/s...13232151568387
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Dolar 9 lirayı aşacak! Erkin Şahinöz'den flaş dolar kuru tahmini.

Dolar 9 lirayı aşacak. Ekonomist Erkin Şahinöz, doların akıbeti ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulunarak dolar kuru tahmininde bulundu.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...tahmini/247734

8. Bunlari soylemek kolay, yarin ne olacak soylesin bakalım o zaman aferim derim [emoji2][emoji2]
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dolar 9 lirayı aşacak! Erkin Şahinöz'den flaş dolar kuru tahmini.

Dolar 9 lirayı aşacak. Ekonomist Erkin Şahinöz, doların akıbeti ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulunarak dolar kuru tahmininde bulundu.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...tahmini/247734
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •