Gunaydınlar bu arada CDS imiz kaç oldu ne zamandır denk gelmiyorum başlıklarda duyan bilen var mı?
Saygılar
Gunaydınlar bu arada CDS imiz kaç oldu ne zamandır denk gelmiyorum başlıklarda duyan bilen var mı?
Saygılar
Gazı bulduk dış minnaklar kıskanıyeaahhh
https://www.patronlardunyasi.com/hab...yapiyor/247727
2019’da daha önce 100 lira verdiğimiz gaza 132 lira verdik. 2020’de Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre doğal gazın 1 metreküpüne dönen bedel yüzde 34.7 oranında arttı. Nihayetinde Türkiye, 2021’e de doğal gazda zamla başladı ve bu devam ediyor. Yeni yılın ilk gününde gaza yüzde 1 zam yapıldı.
Şubat ve Mart aylarında da aynı şekilde gaza yüzde 1 zam yapıldı. Burada dikkat çekici olan zammın yüzde 1 gibi bir oranda tutularak düşükmüş gibi gösterilmesi, yani toplu olarak zam yapmak yerine zamana yayılıyor."
Şuna twitterda rastladım, biraz eski ama ahaber aşmış
https://twitter.com/metrobusankara/s...13232151568387
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar 9 lirayı aşacak! Erkin Şahinöz'den flaş dolar kuru tahmini.
Dolar 9 lirayı aşacak. Ekonomist Erkin Şahinöz, doların akıbeti ile ilgili dikkat çeken açıklamada bulunarak dolar kuru tahmininde bulundu.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...tahmini/247734
Bunlari soylemek kolay, yarin ne olacak soylesin bakalım o zaman aferim derim [emoji2][emoji2]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri