Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ABD de ihale vardı?sonuç belli oldu mu,bilmiyorum.
    25 dk sonra belli oluyor....onu bekliyor bizim pala oradan olumlu haber gelir ...iki ,üç kat talep olursa yukarı baya sürer tersi kötü olacak.....

2. Bu toplantı bitmedimi hala korona tablosu yok.

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bu GME işi borsaları çok etkiler
    Demedi demeyin
    gme 41 dolardan 247 dolara çıkmış....bugün yüzde 20 ye yakın düşmüş.....oradan çıkan para başka hisselere girer....ahım şahım etki edecek gücü olmaz...

4. Olay o değil. Yaşlı, bilmiş, milleti aşağı gören milyarderlere, baldırı çıplak reddit kullanıcısı meydan okuyor. Meydan okumakla kalmadığı gibi milyarlarca dolar da sokuyor. Piyasada olmayan miktarda hisse cortlamislar, cort kapatayım dese mal yok, GME 10 bin dolara da gidebilir ve hiç bir şey yapamazlar.

%99, melvin isimli kurum batacak. %51 bunu abd devleti aynı 2008 bailout usulü kurtaracak,%49 ihtimalde ne olacak hiç birimiz bilmiyoruz. Hafif bir olay değil yakın takip ediyorum reddit ten...
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    gme 41 dolardan 247 dolara çıkmış....bugün yüzde 20 ye yakın düşmüş.....oradan çıkan para başka hisselere girer....ahım şahım etki edecek gücü olmaz...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Pay vadelilerde işlem yapanlarda konjonktur ne durumda bakmak için kullanışlı bir tool olabilir sektörel momentum haritası

Burdan ayarlanabiliyor
    https://www.ssga.com/nl/en_gb/interm...f-momentum-map

YTD

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Olay o değil. Yaşlı, bilmiş, milleti aşağı gören milyarderlere, baldırı çıplak reddit kullanıcısı meydan okuyor. Meydan okumakla kalmadığı gibi milyarlarca dolar da sokuyor. Piyasada olmayan miktarda hisse cortlamislar, cort kapatayım dese mal yok, GME 10 bin dolara da gidebilir ve hiç bir şey yapamazlar.

%99, melvin isimli kurum batacak. %51 bunu abd devleti aynı 2008 bailout usulü kurtaracak,%49 ihtimalde ne olacak hiç birimiz bilmiyoruz. Hafif bir olay değil yakın takip ediyorum reddit ten...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    küçükler bir yere kadar tutarlar....para lazım oldu mu verirler....para babaları bir şekilde kendini kurtarır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,184
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Sizinde efendim, ve tüm forumdaslarin.

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •