Sayfa 23/206 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 177 - 184 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    domuzdan bir kil koparma bizimkisi.... vicdansizdir....2017 de 6 ya kadar cikarip 3,5 lerde deli gibi satti sirf baskilamak icin....nezaman tahta yapici dara dusse hemen 291 milyon lot devreye girer... demem oki murat ulker bilerek ve isteyerek bu hisseye baski uygular.... bi yerde kopacak ama nerede...finansallar belli...ederi belli.... kerevitas dada aynisini yapti.... bi tek ulkerde biraz daha duzgunler....yatacak yeri yok bu adamin gunahim kadar sevmem.... bi koc holding olmasi icin 7 kusak gecmesi gerek...birazda ahlak tabiiki...sabanci grubu bile bunlardan vicdanlidir.... eger dogru zamanda alirsan ihya eder gotu basi oynamaz....ama bu oylemi....bak su hareketlere allah askina...

SAYIN ARKADAŞIM koç gurubu bizim gururumuzdur. gerçek müslüman ve Türk onlardır.paylaşmayı bilen baş tacımızdır.ALLAH onlardan razı olsun.işte bunu dedirtebiliyorsa bir zengin adam işte o adam gibi adamdır.ne yazıkki ne kadar hırsız ne kadar soysuz ne kadar zalim varsa TÜRKİYEDE müslüman görünümlü tarikat ve tekkelerin köpeği olmuş şeytanlaşmış insanlardır. şahsen beş vakit namazında biri olarak bu tabloyu çizerken inanın çok derin acı duyuyorum.kalın selametle ve miracınız kutlu olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    SAYIN ARKADAŞIM koç gurubu bizim gururumuzdur. gerçek müslüman ve Türk onlardır.paylaşmayı bilen baş tacımızdır.ALLAH onlardan razı olsun.işte bunu dedirtebiliyorsa bir zengin adam işte o adam gibi adamdır.ne yazıkki ne kadar hırsız ne kadar soysuz ne kadar zalim varsa TÜRKİYEDE müslüman görünümlü tarikat ve tekkelerin köpeği olmuş şeytanlaşmış insanlardır. şahsen beş vakit namazında biri olarak bu tabloyu çizerken inanın çok derin acı duyuyorum.kalın selametle ve miracınız kutlu olsun.
    Ben de katılıyorum yazdıklarınıza 👏👏,Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

3. 8.5-9 araligi MU nun operasyon sahasi haline geldi ama panik yok elbet kirilacak..buraya defalarca yazmistim MU tavanlari sevmez hele ky yi hic sevmez..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Bugün 8,50 den aldım.
    Dayağı , geciktirmeden attılar.
    8,26 kapattı.

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Bugün 8,50 den aldım.
    Dayağı , geciktirmeden attılar.
    8,26 kapattı.

hiçmi birtane yabancı babayiğit yokmudur ki şu bizim sözde müslüman özde münafık kişilerin elinden 1,7 fk lı gözde hisselerini alsa.

6. Güzel bilanço sonrası , kısa sürede %30 civarı pirim yapmış.
    Bu nedenle düşüyor sanırım. Kısa süreli bir düzeltmeden sonra , yukarı harekete başlar diye düşünüyorum. Sanırım , ben almakta biraz acele ettim. Ama verileri çok güzeldi ve bugün yukarı doğru hızla yükselişe geçince dayanamadım , aldım.

7.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Güzel bilanço sonrası , kısa sürede %30 civarı pirim yapmış.
    Bu nedenle düşüyor sanırım.

bu bilanço ve elde edilen kar normal bir şirkette olsa en az 10 tavan çekerdi kardeşim .

8.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    bu bilanço ve elde edilen kar normal bir şirkette olsa en az 10 tavan çekerdi kardeşim .
    Haklısınız , ama sabreden çorbayı içer gibi duruyor.
    Şu an , şirket için herşey olumlu. Beklentiler yüksek.

Sayfa 23/206 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •