Sayfa 854/1002 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    sadece kendi parana / pozuna geçer sözün,
    ya kazanır ya kaybedersin bu kadar basit.
    Bir yahudi atasözü der ki.. Paran kadar al malın kadar sat..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,183
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bir fransız atasözü de derki ekmek yok ise pasta ye.

Yani yahudi spot takıl diyor. Fransız viop oyna diyor.[emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

VereSiye Guest
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    wc de otururken ilhan geldiş hadi çabuk çık, çok sıkıştım dedi
    bende o kızgınlıkla alayına short yaptım,

ya sen ne yaptın Şevki ?

https://i.resimyukle.xyz/W7Hb3O.png

bu resim açılmıyor. sen bilirsin. tarihi ddipte sıfıra düşmüş dev kağıtları shorttan yağ çıkartmak tercih meselesi resim açılmadığı için ne shortladığını bilmiyorum.

yanlız şu var. direk anahtarı bırakırsın.. neden çünkü krizdeyiz ve kağıtlar sıfırlamış zaten.. ne shortsun bilmiyorum dayi .. beklentimiz krizin bitmesi veya adım atılması. bir umut arıyor herkes..

krizdeyiz zaten.. bilmeyen kalmadı evet.. ben çıplak cort açmam para versen bedava açmam neden çünkü kağıtlar sıfıra düşmüş nerdeyse neyi shortlayacağım dünya görüşüm değil.. kapansın da açmıyorum çıplak cort.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    O bi atasözü değil dünyadan bi haber bi cahilin söylemi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,183
    Blog Entries
    1
    O bi atasözü değil dünyadan bi haber bi cahilin söylemi
    İllâ trollenicem diyorsunuz. [emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Sn. Dalgaci sizin tarzınızı başarılı buluyorum. Ancak elli ot ile ilgili benim de boooolca batan tanıdığım var kullanıp başarılı olan kimseyi tanımadım. Bu nedenle de hiç ogrenmemeyi tercih ettim bilmiyorum belki hata olmuştur.

Kişilik kısmına %100 katılıyorum. Ben de daha önce yazmıştım pala mutlaka seni zarara sokacak mutlaka terste bırakacak önemli olan o an ne tepki verdiğin ve daha önemli olan ondan sonra ne yaptığın. Kendini geliştirebilen egosunu aşıp yanıldığını kabul edebilen masada kalır inat eden oyun dışı kalır bunun da elliot la temelle teknikle alakası yok tamamen karakter meselesi.

Ed Seykota diyor ya, trade eden herkes mutlaka ne istiyorsa onu alır diye. Ego tatmin isteyen ego tatmin eder. İnatlaşma isteyen inatlaşır. Kazanmayı isteyen kazanır, kaybetmeyi isteyen ise kaybeder malesef.
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Şimdi forumdaşlar fiyat hareketlerini alanlar ve satanların biçtikleri değerler ve ileriye dönük fiyat beklentileri belirliyor. Hiçbir fikrimiz yok diyelim yazı tura atmaya benzer pozisyona girişler. Geçmiş hareketlere bakarak tahmin için teknik analiz, temel analiz ya da karma metodlarla indikatörlere, formasyonlara bakar kitleler...Pozisyona girdiğiniz anda kurallarınız olması gerekir kar alma noktaları veya zararı kısa kesme noktalarına uymak gerekir. Yoksa nasıl pozisyona girersiniz hele hele kaldıraçlı piyasalarda... Dolayısıyla pozisyon alan herkes bir beklentiye göre pozisyon alır. Bazıları bu beklentilerini paylaşır bazıları paylaşmaz... Buraya kadar sorun yok. Sorun hiçbir fikir beyan etmeden beklentisini açıklamadan foarumdan tanıdığı, aslında kim olduğunu bilmediği birini Ti'ye almak saygısızca...''Ben Elliot ile kazanan görmedim, masada ev araba bırakan gördüm'' cümlesine cevabım sizin işlemlerini bildiğiniz kaç elliota hakim tanıdığınız oldu da kesinlikli-genelleme yapma cüretinde bulunabiliyorsunuz.Ki masada ev araba bırakan diğer disiplinlerden arkadaşlarımız da mevcut. Bir sürelik gaflettir tavşan misali... Hisselerde temel analiz ve ya teknik analizle işlem yapabilirsiniz bu hiçbir şeyi değiştirmez sonuçta %90 a yakını kaybedecek...Kumarhane bunun üzerine inşa edilmiş. Kurallarınız yok ise zararı kabullenmekte güçlük çekiyorsanız kaldıraçlı platformlarda sıfırlamak 1 güne bakar...Bu arada stop olmuşluğum yanılmışlığım çoktur burada da paylaşmışımdır. Bu işin doğasında zarar da kar da var. Beklentinin karşılanması da tersinin gerçekleşmesi de mevcut.
    Sonuçta burası bir paylaşım alanı...fikirler sunulur...bize düşen kendi fikrimizi filtreleyebilmek...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

Yani yahudi spot takıl diyor. Fransız viop oyna diyor.[emoji3]
    Bir türk atasözüde kıçıyla inatlaşan altına sıçar der ne alaka bilemedim
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,183
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku