Sayfa 392/932 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Ne işe yarar derseniz. Sinyal fiyatından sonra % 30 prim yapan senetlerin stop olması gerektiğinden o kolonu hazırladık. Yani 5. kolondan bahsediyorum.[/IMG]

Tolga hocam burada bir anlam hatası oluşuyor, nedir dersen şimdi izleyenler stop deyince listeye giriş fiyatından % 10 aşağı inenleri anlıyor. %30 yapanları stop değilde hedefe ulaşanlar diye belirtsek daha iyi olacak gibi.
    Yani listeye giriş fiyatından % 30 yapanlara HEDEFE ULAŞANLAR, %10 altına inenlere STOP OLANLAR diye belirtsek olur mu acaba.
    Tamam abi aşağı yönde de hesaplattrımaya çalışayım ama bundan önceki düşen senetlerde çalışmaz bundan sonrakiler için çalışır. Kafa karıştırmaz derseniz onu da uygulayalım inşallah.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Kafa karıştırmaz zannedersem 3 liste olabilir,
    1. Devam edenler
    2. Hedefe ulaşanlar
    3. Stop olanlar diye eğer sana zahmet vermeyecekse.

Kafa karıştırmaz zannedersem 3 liste olabilir,
    1. Devam edenler
    2. Hedefe ulaşanlar
    3. Stop olanlar diye eğer sana zahmet vermeyecekse.
    Anladım abi de formülü geriye dönük çalıştıramıyorum, onun için bundan sonraki senetler için dedim.

Bundan sonra yeni bir tablo yapalım sıfırdan başlayalım mı? O zaman olur... (Eskisine de bakmak isteyen arayıp bulup baksın ancak bunu yapabilirim.)
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Bundan sonrakilere uygulasan da olur sıfırdan gerek yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    - Fifa kokartlı Hakemim, Tolga Colinam...İşinin, gücününün arasında ayrıca tekrardan uğraşma derim...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Formülü ileri yönelik çalıştırmak için zaten artık geçmişe gidebilme ve geçmişte stop veya tekrar alım yapabilme ihtimalimiz yok...

Yeni tablo ve sıfırdan başlamak daha güzeli...yine düzeltmeler olacaktır tabi ki ...

Ama en güzeli seni yormayacak olan

Bundan sonrakilere uygulasan da olur sıfırdan gerek yok.
    Tamam abi, öyle yapalım...

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    - Fifa kokartlı Hakemim, Tolga Colinam...İşinin, gücününün arasında ayrıca tekrardan uğraşma derim...
    Abi bir yola çıktık, kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum. Elimden gelen birşeyse yapmaya çalışıcam.

Sayfa 392/932 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •