Sayfa 231/1044 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    izcanım bilanco dönemi bitti galiba
    yukarı 2019-2020 tüm hisselerin yıllık
    kar zarar sonuçları var hangi birini yorumlayacaksın ki
    ha kardeşim benim çalışmalarım var
    benim gözümde şunlar ucuz kalanlar diye bileceklerin varsa
    can kulağı ile dinlerim
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    izcanım bilanco dönemi bitti galiba
    yukarı 2019-2020 tüm hisselerin yıllık
    kar zarar sonuçları var hangi birini yorumlayacaksın ki
    ha kardeşim benim çalışmalarım var
    benim gözümde şunlar ucuz kalanlar diye bileceklerin varsa
    can kulağı ile dinlerim
    Kankim, Sen daha iyisini biliyorsun ki, bir kağıt öncelikli olarak al sinyali üretmeli ki, ardından masaya yatıralım. Yoksa başka türlü yoldan geçen birine zorla narkoz verip operasyon yapmaya benzer...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kankim, Sen daha iyisini biliyorsun ki, bir kağıt öncelikli olarak al sinyali üretmeli ki, ardından masaya yatıralım. Yoksa başka türlü yoldan geçen birine zorla narkoz verip operasyon yapmaya benzer...
    İzcan abi; hissenin "AL" vermesinden ziyade "ALINACAK " hisse seçmek daha elzem şu zaman diliminde. Aslında senin kankinin derdi başka. O da bizim gibi. CRASH yaklaştıkça daha derli toplu, eli yüzü düzgün yerlerde pozisyon almak istiyor. Haklıda. Ortalık ta o kadar çok tatlısu kurnazı var ki hata payını azaltmaya uğraşıyor. Eeee vatandaşta haklı abi. 2 masa 1 sandalyesi olan şirketler buralarda gezerken bonibonlarını doğru yerde tutmaya çalışıyor.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

İki güzel kardeşimin sohbetinin arasına girdim ama, heyecan için yapılan ksa süreli işlemler dışında, önce sağlam (temeli, sektörü, yönetimi...) olarak görülen hisseleri belirleyip sonra onların tekniğini takip etmek, bana daha yakın geliyor.

Ben yazmak için uğraşırken, Selim Bey harika anlatmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    İzcan abi; hissenin "AL" vermesinden ziyade "ALINACAK " hisse seçmek daha elzem şu zaman diliminde. Aslında senin kankinin derdi başka. O da bizim gibi. CRASH yaklaştıkça daha derli toplu, eli yüzü düzgün yerlerde pozisyon almak istiyor. Haklıda. Ortalık ta o kadar çok tatlısu kurnazı var ki hata payını azaltmaya uğraşıyor. Eeee vatandaşta haklı abi. 2 masa 1 sandalyesi olan şirketler buralarda gezerken bonibonlarını doğru yerde tutmaya çalışıyor.
    içimi okudun ağbey bildiğin üzere %85 oranında nakitte yim
    bağlayalım bir yerlere artık ama neye nereye
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    iki güzel kardeşimin sohbetinin arasına girdim ama, heyecan için yapılan ksa süreli işlemler dışında, önce sağlam (temeli, sektörü, yönetimi...) olarak görülen hisseleri belirleyip sonra onların tekniğini takip etmek, bana daha yakın geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kankim şimdi gördüm...Gördüm de, kimi analiz edeceğim, Dandan abiyi mi...Onu anlayamadım...
    Hedef girişim sermayesi güzel kar açıklamış,, yatırım yapılabilecek bir hisse olabiliirmi? Şirket ve hisse hakkında bir iki cümle yazabilirmisiniz?

Sayfa 231/1044 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •