Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ne alakası var bizde genel cerrahların kullandığı mesh i kullandık,sterilize etmeden malzeme kullanılır mı.
    sterilize poşette gelir IPOM.
    hasta riski/hukuki risk 50 100 dolar hesabı yaptırtmamalıdır.
    kamu sana yasal alanı sunmuş. dışına çıkarsan cezai müeyyideler var demiş.
    nokta.. hastamı riske atamam.. kendimi de hiç atamam..

plastik/polimer kısma girmiyorum.. ucuz değil deli para orası.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    doktorluk hizmeti/danışmanlığı mi veriyorsun ?

kuşkusuz orta çağ deneme yanılma yöntemiyle olmayacak.
    literatür dışında yenilik arıyorsan hipotezini oluşturur ispatını yapar iznini alır testini yaparsın..
    kabul görürse pratiğe geçer..
    Sn zafer doğu izin alıp test yapma olayı bizim olayda geçerli değil.Biz aynı malzemeyi kullanıyoruz ,aynı ameliyatı yapıyoruz .İlla adamın ürettiğini kullanmam dedim,adamın ürettiğinin basitini kendimiz yaptık.Aynı malzeme ,derdimizi anlatamadık.Ha o izin alıp test yapma işleri çok ama çok sıkıntılı işler.Yüz tane faktör işin içine girer,o yüzden bizim memlekette yenilik işi pek sevilmez.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    sterilize poşette gelir IPOM.
    hasta riski/hukuki risk 50 100 dolar hesabı yaptırtmamalıdır.
    kamu sana yasal alanı sunmuş. dışına çıkarsan cezai müeyyideler var demiş.
    nokta.. hastamı riske atamam.. kendimi de hiç atamam..

plastik/polimer kısma girmiyorum.. ucuz değil deli para orası.
    Nasıl yani mesh i ben sterilize etsem olmaz mı.Biz de meshleri kendimiz kesiyor sterilizasyona yoluyorduk,bizim malzemelerde steril olarak geliyordu.Ameliyatta steril olmayan malzeme kullanılır mı hiç.Anlıyamadım dediğnizi.

4. Sayın hkm ile aynı kafadsyiz. Keşke sağlığım da denk gelse idi. Ülkeye faydamız olurdu. Bunlar sanıyor ki bilimsel çalışmalar çok kolay. Sonuç çok kolay hatta bir nefes almak çok kolay. Üç yıl hastane de yattım bir Allah'ın kulu WC eğitimi vermedi her gün böğürdum. Ağlamakla geçti. Gaz ve kaka çıkmıyor çatlıyorsun ağrıdan. 36 tane ilaç alıyordum günlük bu kasılma ve ağrı için. Sebebi gaz ve kaka. Biri sitede yazmış suyla yapmayı o gün intihardan vazgeçtim. Ha şimdide Prostatit var bunun da çıkışını ya bulacağım yada öleceğim ilaç yok ki kullanayım hepsini üç yılda kullandık şeker gibi geliyor artık. Sen söyle ne yapayım böğürerek ölmeyi mi bekleyeyim yoksa intihar mı edeyim yoksa bir çıkış yolu mu arayayım

Zaten 1200 vaka yaptık ,hastaların yüzde 80 ni memnundu,dünyada bu oran yüzde 50 60 falandır.

Kendi teyze kızımı ,ürolog abimizin ablasını bu yöntemle ameliyat ettik.Hem de kendi malzememizle.Başka doktora da malzemeye de güvenmedik,kendi yöntemimizin en iyisi olduğundan zaten emindik.

7. Meme kanseri bir hasta. Kanser hücresi alındığında metastaz yapacak. Kadın kimseye danışmadan gümüş suyu içmiş damardan vermiş aradım kadını. Kadın laboratuvar da beraber çalıştığım arkadaşın ablasi. Kadında tümör olduğu yerde duruyor büyüme zararı yok. kadın normal hayatına devam ediyor. Hiç bir sıkıntı Yok. Bir arkadaşımin ablasi da kanserden vefat etti. Bunu anlattım. Olurmu dedi kendisi de hastanede çalışıyor. Dedim ablan sağ olsa yaparmisin tabi yaparım dedi. Adam kurtulmak için eşek sütü içiyor tosbağa kanı içiyor böcek yiyor. İyileşeceksin şu boku ye onu da yer. Sen de atıp tutuyorsun

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Anlıyamadım dediğnizi.
    bizdeki meshler(polimer) presterilize tabaka olarak geliyor..
    titanlar ön kesilmiş.

operasyondan önce dış sterilasyonu yapılıyor (etilen oksit)
    nereye kullanacaksak operasyondan önce kafada tasvir edip
    operasyon sırasında kesilip yerleştiriliyor..(kesim yeri risk)
    metaller direk.

polimer olanlarda yüzey kaplaması var. yüksek ısıda bozuluyor..
    iyileşme süreci ve sonrasında sonra ciddi enfeksyion riski oluyor.(kaplamasıza kıyasla)

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İlla adamın ürettiğini kullanmam dedim,adamın ürettiğinin basitini kendimiz yaptık.
    anlıyorum...
    ama diğer açıdan anlatayım..
    belki ozaman hak verirsiniz..
    siz iyi niyetli olabilirsiniz ama denetlenemiyor bu.
    ahmet ne kullandı özge ne kulandı.
    neyi kullandı..
    6-13 ay sonra bir vaka patlaması yaşarız ne hastane ne doktor altından kalkılmaz..

parasal konuya değer mi ?
    garantili ticari ürün dururkene hemde.

Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •