Sayfa 232/1044 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Hedef girişim sermayesi güzel kar açıklamış,, yatırım yapılabilecek bir hisse olabiliirmi? Şirket ve hisse hakkında bir iki cümle yazabilirmisiniz?
    Yalnız burada yatırımcının yapmış olduğu yatırımının süre olarak tercihi önemli. Siz ne kadar bir vade için hisse alırsınız, bunu bilmeden Hedef Girişim Sermayesi gibi hisselerde fikir beyan etmek yanlış anlaşılabilir. Borsa yatırımı değişik stratejilerle dolu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yalnız burada yatırımcının yapmış olduğu yatırımının süre olarak tercihi önemli. Siz ne kadar bir vade için hisse alırsınız, bunu bilmeden Hedef Girişim Sermayesi gibi hisselerde fikir beyan etmek yanlış anlaşılabilir. Borsa yatırımı değişik stratejilerle dolu.
    Trade olarak değil,yatırım olarak düşüncem,en az 3 ay ve daha fazla olabilir.Size uygun olursa hisse için olumlu olabilecek zamanıda belirterek yorum yapabilirsiniz .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Trade olarak değil,yatırım olarak düşüncem,en az 3 ay ve daha fazla olabilir.Size uygun olursa hisse için olumlu olabilecek zamanıda belirterek yorum yapabilirsiniz .
    Tam 1 yıl sonrası için düşünürsek bu hisse için olumlu referans verebilirim. Yoksa yatırım vasat ya da çöp olabilir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tam 1 yıl sonrası için düşünürsek bu hisse için olumlu referans verebilirim. Yoksa yatırım vasat ya da çöp olabilir.
    teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Girişim Sermayeleri farklı bir Değerleme yöntemi uyguluyorlar. TMS"nin dokusuna aykırı değil, ama geleneksel yöntemlere uzak...

6.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    şükür kavuşturana

Ben müzisyen adamım beyaz atlı bana bunlarla gel yemişim hissesini.
    Bu arada ben Müslümcü yüm ver damarı kardeşim.

7. [QUOTE=Dandanakan;5229737]Ben müzisyen adamım beyaz atlı bana bunlarla gel yemişim hissesini.
    Bu arada ben Müslümcü yüm ver damarı kardeşim.[/QUOTE]

Bak selim abim
    tuborgu dandanakan abim almış olmalı, niyeti de bana dediğiniz şey galiba

8. [IMG]Bak selim abim tuborgu dandanakan abim almış olmalı, niyeti de bana dediğiniz şey galiba[/IMG]

Yok ben bişey almadım damarcıyız dedim şişeci demedim.

Sayfa 232/1044 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •