Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dücane Cündüoğlu...
    ...Suud sermayesi Amerika'nın istekleri doğrultusunda TR'yi islamlaştırdı, hala da devam ediyor...

28 Şubat İSLAMCIların iktidarı için yapılmıştır....
    https://www.youtube.com/watch?v=BAbnz9ij0RY

(Kendi içlerinden birinin bu tespitleri yapması manidar.. Sormalı.Yeni mi uyandın,dücane??)
    sabah sabah ne içiyorsun diyeceğim ama cevabını biliyoruz.

Nazilerin Yahudi katliamı da İSRAİL DEVLETİNİ kurmaları içi yapıldı, değil mi?..yani güzel bir amaç için..

Bir kere İSLAMCI diye bir tabir yok.İSLAM -MÜSLÜMAN VAR..KİNİNİ kusmak için sarmısaklı-soğanlı islam türetme.

katsayı ile -tesettür yasağı ile zülüm yapacaksın(28 şubatta) sonra bunu ULVİ BİR GAYE GİBİ GÖSTERECEKSİN...

SENİN SAÇMALIKLARINI OKUYORUZ..

2. Usd 7.62 uzeri kalırsa satislar artar oraya dikkat..ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BORSA dışı yazmamayım diyorum ama hobidik ortamda anti tez görmeyince vites artırıyor.

gecede ROBERTE GİDİP KOÇTAN MEZUN OLUP,yabancı şirketlerde 3 kuruş daha fazla almak için çalışan eleman ile övünüyor.

DÜNYA TERSİNE DÖNMÜŞ..

ÖNCE AHLAKLI OLSUN sonra da bu memlekete hizmet etsin.

etrafımda roberti-galatarasyı cebinden çıkaran %0.01 lik dilime giren akrabalarım var.

onları tercih etmediler.ANKARA FEN lisesinden mezun olup,ODTÜ yü dereceyle bitirip şimdi savunma sanayinde çalışıyorlar.

ülkeleri içinnnnnnnnnn.
    ...ben bunlarla övünürüm...

4. Günaydın esnaf, bol kazançlar dilerim.
    bugün herzaman kinden daha çok çok para dağıtacaklar. jetonlarınızı hazırlayın
    Hamdım Piştim Yandım

sabah sabah niye sopa atacak ki?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BORSA dışı yazmamayım diyorum ama hobidik ortamda anti tez görmeyince vites artırıyor.

gecede ROBERTE GİDİP KOÇTAN MEZUN OLUP,yabancı şirketlerde 3 kuruş daha fazla almak için çalışan eleman ile övünüyor.

DÜNYA TERSİNE DÖNMÜŞ..

etrafımda roberti-galatarasyı cebinden çıkaran %0.01 lik dilime giren akrabalarım var.

onları tercih etmediler.ANKARA FEN lisesinden mezun olup,ODTÜ yü dereceyle bitirip şimdi savunma sanayinde çalışıyorlar.

ülkeleri içinnnnnnnnnn.
    ...ben bunlarla övünürüm...
    bunlar hep babalarından ,takip ettikleri efendileri ne derse onları papağan gibi söylüyorlar.....

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

DÜNYA TERSİNE DÖNMÜŞ..

[IMG][/IMG]

AKP'li yandaş, sana yazmadık, kafan basmaz bu konulara... viop yaz,daha faydalı olur..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bunlar hep babalarından ,takip ettikleri efendileri ne derse onları papağan gibi söylüyorlar.....
    kendini tarif etmişssin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •