Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. 37.5'e işareti koydu alırsa 40 üstü almazsa kısaya dönerim...

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Olabilir.Borsa çok daha yukarı seviyeleri görebilir.Sadece bizde değil, dünyada da borsalar reel ekonomiden kopmuş durumda.Sermayesi sıfırın altına inmiş ,teknik olarak iflasta olan bir çok şirketin hisse senetlerinin fiyatlarının borsada nasıl fezaya gittiğini görüyoruz.
    Yazdıklarım karamsarlık değil,sadece gerçek olan neyse onu yazıyorum,rakamlarla konuşuyorum,resmi verileri ya da haber linklerini yazılarımda referans olarak kullanıyorum,sadece aynaya yansıyan neyse onu görüyorsunuz.Ama -insan tabiatı olarak- çoğu kişi somut gerçeği değil ,sadece görmek istediğini görüyor.
    Buraya yazma nedenim ,yine beklentileriniz doğrultusunda işlem yapın , " ama aslında yaptığınız işlemin temellerini de nedir bilin,sonra zarar görebilirsiniz" amaçlı.
    Gerçekleri yazıyorum diyosunuz hocam sorunda bu gerçeklikte... Adam 2008 de 900 milyar dolar olan bütçesini 10 trilyona yaklaştırdı.. Dünyadaki bütün varlıkları topladı.. Para bastıkça parası değerleniyor.. Faizleri 0,25 de artırıcam deyip 2 sene artırmayıp 0,5 yapana kadar bütün para birimlerine tecavüz ediyor.. Yalan dünya yalan!

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bankalarda bi numara var yine düşmek istemiyorlar...
    Elvan bankalari övüyor tv de..

4. Bankalar ile korkuttular. Shortcu topluyor namıssısss perşembeden cumaya öpecek
    shortcuları...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet kasa dünde az bişii erimiş 481bin jeton olmuş, çuvala şortcu dolduramıyor o sebepten ötürü bugün koyu gırnızı yapabilürler
    reis bende beklıom 2 gündür düşmuyor zalım...yön duygumu kaybettim ....zati jako dayuda ralli diyiyor ayın 18den sonra....sen ne dion ...dön baba dönelim

6. 32 ilave uzun bakalım patlatacak mı beni,29 stop...

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Elvan bankalari övüyor tv de..
    görmek istediğimiz gazetecilik örnekleri bunlar. sorular kağıda yazılı, cevaplar yazılı. buradaki arkadaşlar devlet memuru mu? duruşları gazeteci gibi değil hani.

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Gerçekleri yazıyorum diyosunuz hocam sorunda bu gerçeklikte... Adam 2008 de 900 milyar dolar olan bütçesini 10 trilyona yaklaştırdı.. Dünyadaki bütün varlıkları topladı.. Para bastıkça parası değerleniyor.. Faizleri 0,25 de artırıcam deyip 2 sene artırmayıp 0,5 yapana kadar bütün para birimlerine tecavüz ediyor.. Yalan dünya yalan!
    Herşey feza olurken bi altın (ons) yerinde sayıyor..?

Dikkat ettin mi?

Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •