Sayfa 917/1002 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop-XXXI

değerinde dalgalanmalar olacaktır ama amerikan doları sadece abd de dolaşmıyor.. o nedenle insanlar "çok basılıyor değeri düşecek" derken hatalılar.. dunyada herkeste dolar var, özellikle az gelişmiş ülkelerdeki vatandaşlarda..eskimolarda bile var.. bence abd tam yetecek kadar para basıyor, fazlası olursa talep var zira diğer para birimleri (ve az gelişmiş ülkelerin ekonomileri) çok zayıf.

diğer yandan.. spaceX biliyorsunuz.. roketlerde dikine iniş yapabiliyor bunu deniyorlar.. adamlarda sadece nasa yok aynı kulvarda spaceX, blueorigin vb. gibi bir sürü firma var.. doların değeri bu şirketler/kurumlar nedeniyle de düşmez.. onlar geleceğe umudun pencereleri.. hayatın her alanında bu tür şirketler var.. dolar sadece dolar değildir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Ho ho ho faiz lobisi palası geldi ho ho ho

NOT: İmzayı atalı 2 sene olmuş neredeyse dolar hala 10 olmamış faiz lobisi yenmiş ayıcıklarımı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    32 ilave uzun bakalım patlatacak mı beni,29 stop...
    Patlattı,izleme moduna geçtik...

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herşey feza olurken bi altın (ons) yerinde sayıyor..?

Dikkat ettin mi?
    Hayatımda bi kere aldım 108bin zarar yazdı. daha yeni çıkardım zararı 5000 olcağını bilsem almam. Fed başta boj, isviçre mb vs alayı organize bi şekilde comexte baskılıyo olmalılar..herkes bildiği işi yapsın.. Döviz yatırımı ile birlikte en zor para kazanılacak bi piyasa.. 15 hisse al biri fezaya gitse portföyü kurtarıyo zaten.. Bu arada lambente güveniyorum.. 1638,5 long devam

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    jants dün bugün tavanlarda geziyor bakayım kaçta duracak hdfgs halen sakin sakin gidiyor
    Başkan sende varmı jants

6. Ulen bu badem spora bayılıyorum ,
    Adamların sistemi haftalık ve günlük olarak ayrılmış durumda .
    Dün arabalarla endeks yapıp , bugun banka ve çelikle endeks yapıyor .
    Daldan dala güzel dönüyor .
    Nede olsa endeks ağırlığı yüksek ve büyük tahtaların çoğu malı onlarda.

7. Benjaminde hiç hareket yok acaba london açılışımı bekliyor?

8. Başkan jants var ise özl den bana dön kolay gelsin.

Sayfa 917/1002 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •