Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Suriyeli, afrikalı ( göçmenler ) meselesi artık konuşulmuyor. Ülkede geliri garanti olan sadece kamu çalışanları kalmıştı. Havuzdaki su artık kimseye yetmiyor olmalı ki, sıra çalışanların ek gelirlerine kadar gelmiş. Bunun adı da reform muş. Berat beyin , istifa açıklamasında yazdığı - ALLAH sonumuzu hayreylesin - sözü boşa değil demekki...

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    böyle giderse, bütçe gelirleri sadece ÖTV'den olacak.. bu arada enflasyonla mücadeleye tam gaz devam..
    Sigara alkolu ıcmezsek için diye yalvarır sonra bunlar

3. Düşünüyordum reha başkan bu şeyhlerin 4 hanım olayına kızarken bunlar benim yanımda minnacık kalır derken bunu neye istinaden söylüyormuş. Meğer bu kıllı midye ayvalık ya çıkarmış bu bol E vitamini içeriyor adamin bildiği var

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu altın haberi çakma haber gibi..
    Hepi topu 8.4 milyar tl ediyor ki..devletin dişinin kovuğuna gitmez..
    300 milyar tl basan devlet 8 ide hayli hayli basar..
    Bildigim kadarı ile bu hafta ıcın 2-3 mılyar dolar bulması gerekıyor borc odemesi için..telaş ondan bulamamıslar para

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu altın haberi çakma haber gibi..
    Hepi topu 8.4 milyar tl ediyor ki..devletin dişinin kovuğuna gitmez..
    300 milyar tl basan devlet 8 ide hayli hayli basar..
    5 milyonun üstündeki evi olanlardan alınan vergi ne kadar tutuyordu ki.Ama üçe beşe bakmadılar di mi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve dövizin kılını kıpırdatmadığı Ekonomik reform paketini bu sabah Birde maliye bakanı açıkladı. Zapladığım her kanalda aynı proğramı görünce zorunlu olarak şöyle 10 dk. seyrettim.

Dikkatimi çeken bölüm ; Döner sermaye ve özel sandıkları genel bütçeye aktaracaklarını söylemesi. Yani Türkçesi ; 46 civarında olduğunu söylediği sandıklar ve dönerler ( hastane , Nüfus , Trafik, tarım , tapu vb. döner sermayeleri ) denetim dışıymış. Buralarda 100 milyar tl. para varmış. Bence de anlamsız bu döner ve sandıklar. Ama neden şimdi ? Zaten yıllarca enflasyon karşısında eritilen memur ve kamu çalışanlarının maaşlarına ek gelir olan bu kaynak giderse acaba ne olacak ?
    Nasıl anlamsız sn ressam,doktorların maaşları emekliliğe yansımasın diye özellikle düşük tutulur.Üç beş dönerle maaş anca toparlar.Bunlar dönerin üstüne konup maaşlarda az bişi artış yapıp konuyu bitirecekler.Dedim ya amok koşucusu gibiler,gittiği yere kadar kafasındalar.

7. O zaman her meslek erbabindan yaptiklari is ile ilgili bir sey istesinler....
    Aklima kötü kötü şeyler geliyor ama yazmayacağım !!!!!
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kaynaklardan biri bulunmuş galiba...

Kuyumculardan 20 ton altın istediler
    Sürpriz yönetmelik taslağına göre, her bir kuyumcudan 500â��er gram altın toplanacak. Bu yolla kamu bankalarında 20 ton altın biriktirilecek

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...diler-6316190/
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    O zaman her meslek erbabindan yaptiklari is ile ilgili bir sey istesinler....
    Aklima kötü kötü şeyler geliyor ama yazmayacağım !!!!!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    osmanlıya özlem ve sevgimizden dolayı %30 aşar vergisini koyuyorlarmı birde..ötv ye ek

Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •