Sayfa 807/1013 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    FX çıktığından beri klasik TA daki tobo obo ve bir çok diğer formasyonlarda deformasyonlar meydana geldi. Bearish veya bullish QM ler obo tobo deformasyonları değil aslında. Bunlar fiyat sıkışma alanları. Devam yada dönüş formasyonları olarak kullanırlar. Bir çok yerde her yukarı üçgen yapana obo demek bu işin şarklı/taşralı yaklaşımından başka bir şey değil aslında. Şeytan ayrıntıda gizlidir. ve Tüm evreni ilmik ilmik ören zaman grafiklerdede mükemmel geometrik şekiller oluşturmaktadır.
    1H ta baktığında bu bir QM değildir. 4h ta aşağıdaki kareler bozmaktadır.
    https://tr.tradingview.com/x/MX66GO8a/

Ancak alt zaman monadları üst zamanı destekleyecek şekilde dizilim gösterdiği için D1 e baktığımızda qm hayalinin olgunlaştığını görürüz. ve mavi subdeme erişmesi ve aynı zamanda senin bobin dediğin red sanırım bu ismi koymuştu, benim üçlü fake dediğim sıkışma alanının desteğinden alacağı teyitle QM gerçek hale gelebilir...
    https://tr.tradingview.com/x/pl8BGP2T/

PA halen gelişmekte olan bir sistem. Teknik analiz doğadaki av/avcı ilişkisi gibi. Av her mantık silsilesini/tuzağı öğrendiğinde avcı yeni kurallar koyuyor. Kendimin zamanım oldukça isim verip istatistik yaptığım bir çok formasyon/dizilim var. Aynı görünümlere başkaları başka isimler verip kurallarını farklı istatistiklerle farklı olduğunu savunabiliyorlar. Araştırmaya çok açık bir mecra kısacası...
    Cesaretini ve paylaşma isteğini kaybetmemen dileğiyle
    sevgi saygılarımla
    Barların bobin yaparak supdem çıkarmasını Red demişti doğrudur üstadım.
    Sen nerdeydin be reis, uzun zamandır düzgün bir PA cı görmemiştim hatta PA cı göremedim uzun zamandır millete PA nedir diye anlatmaktan canım çıktı.
    En son forexforumda bir kaç arkadaş vardı, red in eski öğrencileri ama onlarda kayboldu gitti.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. Muhtemel 2 noktalarında pinbar atılması makbuldur ama doji en makbuludur.
    Saatlik usdtry de 0,764 deki dojimiz hayırlı uğurlu olsun şuan test barını yapıyorlar test tutarsa yukarı fiyatın artık rahat rahat yukarı kopması gerekiyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Barların bobin yaparak supdem çıkarmasını Red demişti doğrudur üstadım.
    Sen nerdeydin be reis, uzun zamandır düzgün bir PA cı görmemiştim hatta PA cı göremedim uzun zamandır millete PA nedir diye anlatmaktan canım çıktı.
    En son forexforumda bir kaç arkadaş vardı, red in eski öğrencileri ama onlarda kayboldu gitti.
    Magician bu işte çok ilerleyen ama işin psikolojisini de iyi özümsemiş bir kardeşimizdi.Maili vardı sonra kayboldu.
    Evrenin dili matematiktir, hep söylerim.
    Ve bu işte de kusursuz bir matematik işler. PA bu sistemin küçük ölçekli bölümünde çalışan kurallar silsilesi. EW bir üst boyutta. Alt boyutlarda çalışırken ihtimaller çok artıyor başarısız kalıyor.

Ben hep yanı başınızdaydım . Ve halen fizikte 4 kuvveti birleştirecek formülü arayanlar gibi kullandığım yöntemlerden neden birden fazlasının aynı yerlere işaret ettiğini arayıp kendimi eyliyorum
    Not: Başlığı işgal ettiğim için kusura bakmayın
    Son düzenleme : asgaridr; 12-06-2017 saat: 15:23. Sebep: hayıflanma

4.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Magician bu işte çok ilerleyen ama işin psikolojisini de iyi özümsemiş bir kardeşimizdi.Maili vardı sonra kayboldu.
    Evrenin dili matematiktir, hep söylerim.
    Ve bu işte de kusursuz bir matematik işler. PA bu sistemin küçük ölçekli bölümünde çalışan kurallar silsilesi. EW bir üst boyutta. Alt boyutlarda çalışırken ihtimaller çok artıyor başarısız kalıyor.

Ben hep yanı başınızdaydım . Ve halen fizikte 4 kuvveti birleştirecek formülü arayanlar gibi kullandığım yöntemlerden neden birden fazlasının aynı yerlere işaret ettiğini arayıp kendimi eyliyorum
    Magicianla, bizim tanırsanız emirler üstadın sistemi birleştirince üstüne kendimde birşeyler katınca (formasyon v.b.) çok çok olumlu sonuçlar aldım üstat. Magicianı uzun süre takip ettim hatta onun olduğu yerde modlukta yaptım ama sağolsun adminle anlaşamayınca ayrıldım oradan.
    EW de muhtemel 2 noktalarını bulup 3 dalgalarını yakalamaya çalışıyorum ancak işte formasyon içindeyken hareketleri çok temiz yakalıyorum ama formasyon sonlarında dip ve tepe noktalarında artık Piyasa dalga boylarını uzattıkça uzatınca tıkanıp kalıyoruz örnek olarak usdtry 3,50-3,55 arasında 2 aydır gidip geliyor tıkandı kaldı.
    Üstat ben sizi bir yerden çıkarıcam ama bakalım hayırlısı çıkaramadım bir türlü.

5. İyi sallandık.

6. Acayip salladı beee duvarlar üstüme geldi hay arkadaş usdtry de 2 noktası psikolojik etki dedikde deprem demedik ulen bu ne. Bizim sekreter bold pilot gibi kaçtı mübarek dışarı.

7. Balıkesir'de de iyi sallandık, Ege denizi diyor ama... 6 şiddetinde baya kuvvetli
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Muhtemel 2 noktalarında pinbar atılması makbuldur ama doji en makbuludur.
    Saatlik usdtry de 0,764 deki dojimiz hayırlı uğurlu olsun şuan test barını yapıyorlar test tutarsa yukarı fiyatın artık rahat rahat yukarı kopması gerekiyor.

1 Saatlik pinbar atmıştık ya 76,4 fiboda işte şimdi bir üst periyot olan 4 saatlikte de pinbarımız mevcut bundan sonra o pinbarın testi ve sonrasında 3 dalgasının başlangıcını bekleyeceğiz.
    ilk hedef 3,5494 ve teyit noktası 3,5723

Sayfa 807/1013 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •