Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop-XXXI

en tepelerden şortluyorum pala sağolsun daha da yukarı gösteriyor, teminatı yatırdıktan sonra geri geliyor,

tabii şeytan dürtünce teminat bu sefer yeni bir şort kontrata dönüşüyor. palayla tavşan kaç tazı tut oynuyoruz. kritik günlerde 2 hisseyi tutup 20 tane hisseye basıp xu30 u sağlam gösteriyor ama grafik gerçekten çok sıkıştı.

herkes bankalar çok ucuz diyor ama ben pek emin değilim. özellikle kamu bankaları inşaat sektörünün şamar oğlanı oldu. özel bankalar da el mecbur rekabet etmek için onlara uydu. yani kontrollü piyasanın yanında kontrollü bir finans piyasası da yapay olarak oluştu.

işlem gören bazı şirketlerin varlık fonunda olması ve endekslerin değer kazanmasını belki de varlık fonundakiler ekonomi açısından iyi bir gösterge kabul edebilir ama venezuela borsası inanılmaz rakamlara çıktı, ekonomik olarak durum ortada.

olur da çok yukarı sürerse stop mtop yok. bam bam bam şort

yatırım tavsiyesi değildir.

BofA: Varlık alımlarını azaltılacağı endişeleri yavaş yavaş ilerliyor, ancak hisse senedi piyasalarında çöküş yakın değil
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Dun 7.57 den doların kafasına varamadım 7.50 ile 7 52 arasi vuracamkafana gel bakalım
    Benjamin.ytd
    Nasil tespit ama 7.52 den gömdü yine dolarci amca..

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Nasil tespit ama 7.52 den gömdü yine dolarci amca..
    Furdun mu gafasına...
    Ben de aşağı indiriyorum ama gafasına furmadan...
    Hep söylerim,
    Yine sölüm;
    Ayu olarak dünyada her moku şhortlarım,
    Bencamin asla...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Furdun mu gafasına...
    Ben de aşağı indiriyorum ama gafasına furmadan...
    Hep söylerim,
    Yine sölüm;
    Ayu olarak dünyada her moku şhortlarım,
    Bencamin asla...
    aynen öyle abey amma fıçırt dedin bizi fıçırttılar. o ne olacak

şaka şaka viop portföyün çok az kısmı. amma gine de gorkhuyom

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    aynen öyle abey amma fıçırt dedin bizi fıçırttılar. o ne olacak

şaka şaka viop portföyün çok az kısmı. amma gine de gorkhuyom
    Gorkhu eyidir...
    Ben de gorkhuyom....
    Bist100 den de gorkhuyom...
    tosbak geldi dedikine:
    Günlükte 3 lü depiye dikkat...
    Heee
    Güzel dedi de,
    H4 den bakiynce de,son gelen tepeyi gulp yaparsa ve gısa tuttu...
    Hani ZARPADAN GEÇİRİRSE DİYOM.. yane..
    DEELMİ AMA!!!...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    en tepelerden şortluyorum pala sağolsun daha da yukarı gösteriyor, teminatı yatırdıktan sonra geri geliyor,

tabii şeytan dürtünce teminat bu sefer yeni bir şort kontrata dönüşüyor. palayla tavşan kaç tazı tut oynuyoruz. kritik günlerde 2 hisseyi tutup 20 tane hisseye basıp xu30 u sağlam gösteriyor ama grafik gerçekten çok sıkıştı.

herkes bankalar çok ucuz diyor ama ben pek emin değilim. özellikle kamu bankaları inşaat sektörünün şamar oğlanı oldu. özel bankalar da el mecbur rekabet etmek için onlara uydu. yani kontrollü piyasanın yanında kontrollü bir finans piyasası da yapay olarak oluştu.

işlem gören bazı şirketlerin varlık fonunda olması ve endekslerin değer kazanmasını belki de varlık fonundakiler ekonomi açısından iyi bir gösterge kabul edebilir ama venezuela borsası inanılmaz rakamlara çıktı, ekonomik olarak durum ortada.

olur da çok yukarı sürerse stop mtop yok. bam bam bam şort

yatırım tavsiyesi değildir.
    Bu sene klasik şubat mart paraşütsüz düzeltmesi olmadı.. Üçlü tepeye dayandı.. Geçerse shortta ısrar etmemek lazım..143 144 bini 2 kere denedi aşağı göstermedi.... Short için zınk kırılımı adını verdiğim en az yüzde 4-5 gaplı eksi açılışı beklemek lazım..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    BofA: Varlık alımlarını azaltılacağı endişeleri yavaş yavaş ilerliyor, ancak hisse senedi piyasalarında çöküş yakın değil
    2008 krizinden birkaç gün öncede böyle deyip 400 milyar doları israil havale etmişti....Bize havale edilse bu para ülkemize savaş açarlardı..... israil olunca ......adaletiniz batsın ey dünya...

Sayfa 937/1002 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •