Sayfa 399/718 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    yatay ana destek malesef 72 gibi gorunuyor ustad...negatif bolgede oldugumuz surece malesef bu risk korunuyor...umarim kisa surede tepki gelir ve 250 uzerine atabiliriz...
    Sayın İLİM,demekki gelene gidene hiç düşünmeden çay ikramıyla birlikte istedikleri kadar hisse vermelerinin sebebi negatif bölgede olmasıymış...Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.. Ancak anladığım kadar ihgzte'nin bedellisini bekliyorlar tabiiki böylecede zaman kazanmaya çalışıyorlar ..Tüm iştiraklerde yaptıkları sermaye artışları neredeyse iki yılı bulmuş olacak böylece iştiraklerde mevcut fiyatlar ve üstünden hem hisse gömüyorlar hemde bedellilerden gelen yüklü paraları ceplerine indiriyorlar biz günün birnde yükselecek hayalleri kurarken olaki bir olumsuz endex düşüşünde hiç merhamet etmeden ver elini ... rakam telaffuz etmek istemiyorum ..Şirketlerin sahibi mücahit Ören olunca tüm olumsuz olasılıkları göze almak gerekiyor çünkü bu şahsın kimseden çekindiği falan yok yani tekin bir iş insanı değil o yüzden yatırım yaparken çok iyi düşünmedik galiba şimdide çıkış kapısı arıyoruz..Allah yardımcımız olsun..

2.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sayın İLİM,demekki gelene gidene hiç düşünmeden çay ikramıyla birlikte istedikleri kadar hisse vermelerinin sebebi negatif bölgede olmasıymış...Dilerim hakkımızda hayırlısı olur.. Ancak anladığım kadar ihgzte'nin bedellisini bekliyorlar tabiiki böylecede zaman kazanmaya çalışıyorlar ..Tüm iştiraklerde yaptıkları sermaye artışları neredeyse iki yılı bulmuş olacak böylece iştiraklerde mevcut fiyatlar ve üstünden hem hisse gömüyorlar hemde bedellilerden gelen yüklü paraları ceplerine indiriyorlar biz günün birnde yükselecek hayalleri kurarken olaki bir olumsuz endex düşüşünde hiç merhamet etmeden ver elini ... rakam telaffuz etmek istemiyorum ..Şirketlerin sahibi mücahit Ören olunca tüm olumsuz olasılıkları göze almak gerekiyor çünkü bu şahsın kimseden çekindiği falan yok yani tekin bir iş insanı değil o yüzden yatırım yaparken çok iyi düşünmedik galiba şimdide çıkış kapısı arıyoruz..Allah yardımcımız olsun..
    Aynen üstad mimli ve iyi niyetli olmadıkları aşikar...bakalım sonu nasıl olacak, gazete bedellisi olumsuz baskılarken iha beklentisi de bir kenarda duruyor...hangisi önce olacak hangisi nasıl etkileyecek muamma...

grafiklerde görünen olumsuzluk boyutu bu şekilde...kırmızı destekte de tutunamazsa aşağıdaki yatay destekleri deneme riskimiz mevcut...bakalım ne olacak...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    yatay ana destek malesef 72 gibi gorunuyor ustad...negatif bolgede oldugumuz surece malesef bu risk korunuyor...umarim kisa surede tepki gelir ve 250 uzerine atabiliriz...
    günaydın sağol usta borsa pisikoloji ve algıdır algılarımızla oynamaya çalışıyorlar kim kimi tutarsa artık..ama oyun hileli.maalesef..

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    günaydın sağol usta borsa pisikoloji ve algıdır algılarımızla oynamaya çalışıyorlar kim kimi tutarsa artık..ama oyun hileli.maalesef..
    günaydın üstad malesef, dediğin gibi psikoloji çok yüksek etken...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    günaydın üstad malesef, dediğin gibi psikoloji çok yüksek etken...
    Ben iyi olacağı yönündeyim usta sıkma canını tablo ortada gerisi nasip neylerse güzel eyler RABBİMİZ bekliyip görelim
    onlar tuzak kursunlar bakalım tuzak kuranların en hayırlısı yaratana sığınalım biz..gerisi tefaruat .

6. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sağol usta herşey gönlünce olur İNŞALLAH..

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Ben iyi olacağı yönündeyim usta sıkma canını tablo ortada gerisi nasip neylerse güzel eyler RABBİMİZ bekliyip görelim
    onlar tuzak kursunlar bakalım tuzak kuranların en hayırlısı yaratana sığınalım biz..gerisi tefaruat .
    ben grafikçiyim üstad psikolojim pek etkilenmez zaten spekülatif kaat bilinciyle girdim...bu aralar negatif yönde olmamın nedeni grafik ve teknik olarak negatif bölgede gezinmemizden dolayı...sonuç olarak sezon sonuna dek buralardayız bakalım...

Sayfa 399/718 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •