Sayfa 946/1002 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop-XXXI

kchol uzun süredir trade ediyorum burada da bir kaç kez konusu geçmiştir..bence gerçek kral o. ülkenin aşağı yukarı tüm önemli sanayi alanlarında faaliyet gösteren bir holding. haberi eksik olmaz.. ne zaman kullanacakları kendi takdirleri ve bilinmez bir durum ama diğer yandan bu süpriz faktörü oldukça iyi.. garan bankacılık alanında önemli bence ama eski yılların prestijinden yiyor şu anda, klasik bankacılık değişiyor.. fintech şirketler daha ön plana çıkacak.. isctr nin bankacılıkta yine ilerleyen dönemde garan öncesi liderlik konumunu alacağını düşünüyorum, zira o da finansın her alanında faaliyet gösteriyor adeta sevimli bir ahtapot.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    165.000-165.500 arasına yazdık sabah yanına dahi yaklaşamadı...İKG idi silmeyecem sabah açılışta belki...
    2 gün gecikmeli soktu bizi cort pozisyona...stopları 165.875 ...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yok kötü anlamda demedim sizler bahsedince benim de dikkatimi çekti grafiğine bakayım dedim. Çok iyi duruyor özellikle günlükte. 7.3 - 9.7 arasında çok yüklü ve güçlü alıcı almış bekliyor, bu faiz ortamında bu kadar taşıma maliyeti varken bu malı 4 5 aydır taşıyan kişi / grubun beklentisi çok farklı olsa gerek. Çok dikkatimi çekti ama zaten ykb ve halk ta da benzer durum var gelip sizi batirmayayim diye ısrarla garan a bulaşmıyorum bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir dönem garan manipilatörü olmuştum. üstüne birde böyle mesaj gelince, insan ister istemez aceba diye düşünüyor. valla bende evirip kıvırarak yazmak yok. kimsenin derdi benim gailem değil çünkü. ben malkoçoğlu muyumki vatan kurtarma görevi üstleneyim. adettendir diye cızıttırıyoruz işte...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet 1625 bu günün lönk fırsatı idi
    Lönkleri 1652 den kapattım,
    Şort için fırsat kolluycam
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    yahu anladık parayı vurmuşsun bereket versin. Burası viop topiği dakikada 1 yıllık maaşını kazanan da var kaybeden de. kimse senin gibi görgüsüzlük yapmıyor. Biraz düşünceli olmak lazım.
    Birde bu kazananlar, kaybettiğindede yazsa görelim. Kaybederken hepsi buhar oluyor.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bankalar OCAK başı zirvesinde xu030 1690
    Şu an 1650 falan işte..

Bu bankalar ocak başı rakamlara sürülseler 1800 2000 aralığı cepte..
    Sürer mi sürer..
    2 ay önce fiyatladığı bir seviye yani..

Dün işaret fişeği verildi..Herhalde bu borsayı yapanın edenin yabancı!! olmadığı anlaşılmıştır..

7.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Birde bu kazananlar, kaybettiğindede yazsa görelim. Kaybederken hepsi buhar oluyor.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu ara aldığımdan hep fazlasını verdim,ritim tutmam lazım..

şimdi genel olarak kimseyi ilgilendirmeyen piyasa düşüncemi yazayımda, çocuk gibi küslük çıkarmayalım..

piyasadaki satış tehlikesi geçmiştir... direkt alıp götürmeyecekleri için aşağı salınmalar normal karşılanmalı
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 946/1002 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •