Originally Posted by Fuat Soylu %65 kar aldım onu mu diyorsunuz yoksa daha yolu var fuatım mı diyorsunuz Fuatim sen akilli adamsin yuzde 65 nedirki diyorum 😀
Gundem aktife selam caktim
Originally Posted by Fuat Soylu Üstadim siz bilirsiniz ben de 2000’e gidecek diyorum ama ne zaman Allah bilir. Ama bu hafta bence iyi bir mum attı. haftayı 1250 üstü kapatsın önümüzdeki hafta da alıcılı açılırsa yükseliş başlayacaktır. Ytd,,, zarara 1248 den sattıklarımı belki geri alabilirim bunu düşünmüyor değilim. biraz smart birazda Teknosa aldım dün onlarda biraz düşüş yaptı
Originally Posted by Webster Gundem aktife selam caktim 2 asagisinda da ben selam cakmistim nasir geldi bana eyv ogretmenim diyor 😀😀 ona diyordum ya ben ogretmenim bir sürü isim gördüm böyle kötü isim görmedim diye 😀😀😀
Faiz artışı bist'i kötü etkiliyecek. Ne diye riske girsinler olduğu sürece yüksek faizi almak daha mantıklı. Çok çıkış olur bist'ten
Cevap yazdım 😀😀
bankalar kredi vermezse mevduat toplaması nereye kadar olur
Originally Posted by myfinans Faiz artışı bist'i kötü etkiliyecek. Ne diye riske girsinler olduğu sürece yüksek faizi almak daha mantıklı. Çok çıkış olur bist'ten Junior Webster de öyle dedi.... Haklısınız peki ne yapmalı?
Forum Rules
Yer İmleri