Sayfa 214/327 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: AKGRT - Aksigorta A.Ş.

Yalnız iyi artmış fiyatlar. Çok şükür biz verdik ama herkes veremeyebilir çünkü alım gücü düşünce bizim insanımız zorunlu olmayan sigortalardan kısabilir. En ufak bir milli gelir artışının sektör olarak bize çok pozitif yansıyacağını düşünüyorum. Kafa rahatlığı önemli.

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Bugün ev kasko ve dask yaptırmaya gittim. Dask neyse ak sigorta sıkıntı yok. Ev kaskosuna dediki diğerleri daha düşük, dedim aksigortanın canı sağolsun, kaç lira diyorsa yap. 2 bin 300 tl em gitti. Prim üretimine feda olsun.
    Bir borsacı sahip olduğu şirketin ürünlerini alır.
    Tabi kasko zamanı tam gelmemiş. HDI iyi dedi falan... yap dedim ak sigorta. O kadar!!! Kim ne sıkıntı çektiyse şak ödemesini yapan bi şirket. Trafik ve kaskoda ak sigortadan yapacağım. Sana feda olsun ak sigorta. Sigortacı benim ak sigorta sevdamı anlayınca poliçeleri kusura bakma ak sigorta kağıt kapağı büyük diye hdi dan veriyorum. Hoşuma gitmedi ama önemli olan paramın ak sigortaya gitmesi.
    Bravo üstad ancak devede kulak derler buna
    Bütün Türkiye bütün dünya aksigorta yaptirsa bu bu isse gitmez.borc olacak bedelli diyecek her yıl en az 10 misli artar.borsada mantık yok üstad ne yazikki

Kağıt her zamanki gibi ölü hüvüyeti moduna girdi. Faiz artırımı etkisi satın alınmıyor.

Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Bravo üstad ancak devede kulak derler buna
    Bütün Türkiye bütün dünya aksigorta yaptirsa bu bu isse gitmez.borc olacak bedelli diyecek her yıl en az 10 misli artar.borsada mantık yok üstad ne yazikki
    Mantıkları zamanla gelecek. Şimdi mantıksız takılmak istiyorlar o kadar. Adamlar bizden iyi biliyor şirketi. Al işte temettü günü gördük. Ak sahneye çıktı. 1.464m hisse aldı ona rağmen düştü, bugün hacimsiz ama ak yat genede 200 bin artıda ama gene eksi! Bariz toplanıyor, hemde düşüre düşüre, ip ellerinde. Tetikci hesapları da bol. Ama ben şirkete güveniyorum.
    Bana devlet gibi maaş veren bir şirket, ekmeğini yiyoruz çok şükür. Tabiki kendimce 300 500 tl nin fazla hesabını yapmam ak sigortayı tek geçerim. Bu işler bir bir büyür.sağolsun ak sigorta.ha yeri gelir 150 tl lik yağı aşağı markette 149 tl ye bulursam 5 liralık benzin yakar gider ordan alırım. Ama ak sigortaya vefasızlık asla etmem ömrü boyunca.
    Her şey pozitif. Faiz ortamı, prim üretimi, temettü verimliliği, sermaye tavanı artırımı, piyasanın bakirliği, artıj sigorta yaptırma çeşitliliği, yatırımcı sunumundaki piyasa pazar payı artırma hedefleri ve şirketi dolar bazlı ulaştırmak istedikleri değer Zamanla herşeyi göreceğiz. Ve en önemli detaylardan birisi genel müdür uğur gülen bey, iş bilen birisi belliki. Çok önemli bir detay.
    Benim için tek kusur, aslında kusur değil ama %5 vakfa para verilmesinin yönetmeliklerinde yer alması. Canı sağolsun burs veriyorsunuz ama illa belli başlı üniversitelere.bizde burslu okuduk, atıldık pılımızı pırtımızı toplayıp trenle memlekete döndük bin km öteye.canı sağolsun öğrenci öğrencidir genede ama sabancıların tüm şirketlerinde %5 maddesi olsa gam yemem. Akbnk tada, enerjisa dada, elektirik üretimdede, kordsa, çimsa, akcansa vs. Dede hepsinde olsun. Ne yapalım buda gülün dikeni artık

5. Vay arkadaş bedava mal veriyorlar Allah razı olsun

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Vay arkadaş bedava mal veriyorlar Allah razı olsun
    Biz erken aldık. Elimizde patladı absürt saçma bi düşüş var. Sanki 2 tl den geldi

İnceldiği yerden kopsun. 2021 1q 30 nisan muhtemelen.geçen sene öyle idi.ondan önce prim üretimi.

Ak bugün hem aldı. Hem baskıladı. Tabi tetikcilerini unutmamak lazım.

Sayfa 214/327 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •