bundan böyle uzun yıllardır yönetim için yapılan yatırımcı düşmanı söylentisi son bulacaktır..
bundan böyle uzun yıllardır yönetim için yapılan yatırımcı düşmanı söylentisi son bulacaktır..
Grafik Yorumcusu
Şansa bak çok dūştū diyerek tepkiye 45 bin lot aldım bugūn ortalamam 29.50.
Hiç tepki vermeyince satamadım yarın sabahtan satarım diye dūşūnūyordum.Bakalım bedava peynir sadece fare kapanında mı?
Zorlu adı gibi zorlu bir adamdır ama ahlaksızlık yapmaz verdiği sözü tutar. Yıllardır izlerim.
Türkiye'de Ahmet Nazif ZORLU gibi 100 işadamı daha olsa Almanya'yı geçerdik.
Neden bu kadar dağıtmış olabilir.. ?
Benim aklıma gelen ; Zorlu Holding için para gerekiyor olabilir.
Örneğin Meta-Nikel Kobalt A.Ş. batarya fabrikası için olabilir. 2023 yılında 500 bin adet/yıl otomobil bataryası üretme hedefi var.
Katılıyorum ama tek bir şartla. Bu karlılığın bu şekilde devam etmesi durumunda zaten piyasa şirketi 12-13 FK ile de fiyatlayabilir. Yani yılda 5-6 TL düzenli kar eden bir sanayi şirketini piyasa 60-70 TL ile fiyatlar. Bir de ddüzenli temettü veriyorsa 20 FK'ya kadar yolu var. Bu yüzden 2021 gidişatı çok çokomelli. Yine 2 milyar TL civari bir kar ve 500-600 m TL temettü gelirse 100 TL rahatlıkla görülür.
Ytd...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Holdingin paraya ihtiyacı olduğu çok net. Zaten kağıt üzerinde gözüken amaç bu gibi duruyor. Bence enerjiye ciddi bir kaynak gerekiyor ve temettüler buraya gidecek.
Yeter ki şirket karlılığını devam ettirsin. Konuşacak daha çok hikayemiz olur.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yıl net dönem karı 1.772.599.000
hisse sayısı(ödenmş sermaye) 355.456.275
dağıtılacak temettü 355.456.275x6= 2.132.000 .000 ( vergiler hesaba alınmadan yaklaşık rakkamlar)
kasayı boşaltıyorsa geleceğe güvendiği anlamı çıkar. kısaca işler iyi gidiyor ve gelecekte karlılık artacaktır anlamındadır..
Grafik Yorumcusu
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri