Sayfa 62/1001 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yorum yapacak olursak, bu düşüş haftaya da devam eder gibime geliyor, gerçi düşündüğümüzün terside olabilür bilemem ama bana kalırsa ptesi günün dibinden ve selin önünden kütük kapmak için lönklüycem
    yaw arkadaş o değilde endekis düşerken çoğunlukla neden lönkcü oluyoruz bilemiyorum.
    Haaa teperse yeterince pirim yaparsa şortta acabilürüm yani oyuna göre strateji üretmek daha kolay oluy
    aslında en doğru olanı oyuna göre strateji uygulamak ama, yazıyoruz işte... buda yazmak için yazmamızdan kaynaklanıyor. ben sabah bir yorum yaptım arkasından saatlerce sustum. sonra yorum yapmamayı düşündüğüm için böylede olmuyor diye, şunu alıntılayım bari dedim gerçekten burda yazmak bir hastalık. değilse kim kimin aldığı ile sattığı ile ilgilenir. adam bu devirde babasını tanımıyor...

Angara da pavyonlar 1 Nisan da açılıyormuş. Hadi yine iyisiniz Angaralılar.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    aslında en doğru olanı oyuna göre strateji uygulamak ama, yazıyoruz işte... buda yazmak için yazmamızdan kaynaklanıyor. ben sabah bir yorum yaptım arkasından saatlerce sustum. sonra yorum yapmamayı düşündüğüm için böylede olmuyor diye, şunu alıntılayım bari dedim gerçekten burda yazmak bir hastalık. değilse kim kimin aldığı ile sattığı ile ilgilenir. adam bu devirde babasını tanımıyor...
    Sadece burda yazmak hastalık değil abi, komple hastayız borsayla uğraşan adam ruh hastası oluyo, duvarlardan ses gelmesin diye burda yazıyorum,
    Geçen gün pırtföyümü inceledim XXX hissesinde aynı yerden bikaç kere almış ve aynı yerden bi kaç kere satmışım tabii farklı günlerde
    bu nasıl bir algı bu nasıl bi düşünce kelimelerle anlamlandıramıyorum artık, deli yapmaz bizim yaptığımızı
    Hem düşsün istiyoruz hemde yükselsin istiyoruz, garip bi durum hakkaten bu iş iş değil, biran önce bu işleri bırakmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Açılsın artık yav.
    Pavyona girmek için köfteci den ayrı izin al
    Otomatik kapıya şifre ver
    Labirent bulmacayı çöz.
    Baskın yoksa çıkmakta çok zor.
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Angara da pavyonlar 1 Nisan da açılıyormuş. Hadi yine iyisiniz Angaralılar.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Benjamin 7.11 lere kadar cekilebilir. Pazartesi yine atraksiyonlu günler bizi bekliyor. Pala bugun kurbağayı haslamayi tercih etti. Yavaş yavaş öldürdü. Direk kızgın ateşe atmadan..

6. Herkese iyi akşamlar.
    3-5 kazanıyoruz da her gün bir şeyler değişiyor. Sorum hisse alış ve satış için 18.00-18.10 arasında emir girsem geçerli mi? Gerçekleşir mi? Aktiften emir girecem.

7.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    aylık getirisi stopai düşünce getirisi nedir hocam teşekkürler
    19 veren banka varmi bilmiyorum ama teb 18 veriyor marifetli hesapta . 500 bine günlük 230 tl net verir . Aylikta 7000 eder. 19 verirse stopaj %15 e çıkarsa daha az alır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    boşver..polemik yaşamamayım
    Son düzenleme : ABKA; 19-03-2021 saat: 19:25.

Sayfa 62/1001 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •