Sayfa 605/1000 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. ptesi cds uçar, tahviller çöker mi acaba

2. ptesi cds uçar, borsa, tahviller çöker mi acaba

3. rahatlatıcı somut açıklamalar gelmezse ptesiden itibaren döviz tahvil cds eurobond piyasalarında deprem bekliyor abi..
    18:10

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    rahatlatıcı somut açıklamalar gelmezse ptesiden itibaren döviz tahvil cds eurobond piyasalarında deprem bekliyor abi..
    18:10

Ciddiye almiyorum bu abiyi...

Acitasyon ile takipci kasma derdinde daha cok..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ciddiye almiyorum bu abiyi...

Acitasyon ile takipci kasma derdinde daha cok..

Syg,
    uzun süredir ben de almıyorum ciddiye. sadece tahvillerle ilgili yorum yapan bi bunu gördüğüm için paylaştım. ama açıkçası ben de cds te ciddi yükselme EB fiyatlarında ciddi çöküş dolayısıyla EB larda ciddi faiz artışı olacağını düşünüyorum. naci ağbal'ı bakan yaparlarsa biraz sakinler ortalık diyenler var ama bu kadar zıt görüşte iki adamın ekonominin başında olacağını düşünmek için de hani ne bileyim biraz şey olmak lazım.

Ben hiç bir ekonomisti dinlemiyorum. Kimisi hükümet yanlısı kimi muhalif. Ama ikisininde ortak özelliği tarafsız değiller. Türkiyede bazı veriler kötü eyvallah ama yandık bittik çöktük değil. Türkiye ekonomisi 800 milyar dolar arkadaşlar dünyanın en büyük 17. Ekonomisi o kadar kolay batmaz yıkılmaz. Gençler bilmez biz ne krizler gördük.

Alın faizinizi afiyetle yiyin...CDs çok yükselirse faiz gelirlerinizle ilave alım yaparsınız...

8. Turkiye batmıyorki zatwn vatandaş batiyor !!!+
     Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Ben hiç bir ekonomisti dinlemiyorum. Kimisi hükümet yanlısı kimi muhalif. Ama ikisininde ortak özelliği tarafsız değiller. Türkiyede bazı veriler kötü eyvallah ama yandık bittik çöktük değil. Türkiye ekonomisi 800 milyar dolar arkadaşlar dünyanın en büyük 17. Ekonomisi o kadar kolay batmaz yıkılmaz. Gençler bilmez biz ne krizler gördük.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 605/1000 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •