Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Şemsiye açılmaz diye bir laf ama göreceksiniz ki açılacak güzel bir haftasonu geçiriniz. Güzel yemekler yiyin, hoş sohbetler edin. Artık akılla veya analizle açıklanıp tahminde bulunulacak bir ortam yok. Ben bir içimi döktüm çünkü artık çok ağır geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu memlekette 2001 de 10 milyar dolar yıllık cari açıkla darbe oldu....

--şimdi niye olamıyor?....

--cumhuriyet gazetesi halk tv veb izleyerek türkiye' nin gücünü potansiyelini anlayamazsınız?... bunlar sizi pesimist yapar...her şeyin kötü gittiğini, artık iflağ olmayacağımızı düşünürsünüz..
    Allahın şomarı orda soru işareti olmaz

Bizim olayımız fakiriz borçluyuz kabul etmiyoruz.su anda yaşamamız gereken hayat cinin 30 yil önce yaşadığı hayat olmalı.yani belkide yüz dolara bir ay sürünerek üretim yapmamız gerek.ama hala asgari ücretimiz dünyada en fazla cari fazla veren ülke olan cinle aynı.sanal bir refah var .baskilanmis kür hala kendimizi zengin sanmamiza neden oluyor.gercek böyle değil. Fakiriz bunu kabul etmek lazim

4. Dolar 7.80 geçerse TOBO yapabilir. Hedef 8.80

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    su anda yaşamamız gereken hayat cinin 30 yil önce yaşadığı hayat olmalı
    bu maliyetlerle marj yok. kafadan 60-70% kamu çörekleniyor..
    9+ a gitsin/yaşam marjı düşşün
    ahaliyi parkta, bahçede daldan toplarız..

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    yabancıların aldığı mülk sayısına bir bakın bakalım...

çoğu yabancı burada sağlık hizmetlerinin kalitesi, kolay ulaşılması nedeniyle yerleşiyor...
    Ciddi ciddi bunları mı düşünüyorsunuz yoksa ironi mi yapıyorsunuz?

"Yabancı" dan kasıt iran afganistan suriye ırak gibi leş ortadoğu ülkeleriyse belki dediğiniz doğru.

Ancak bir avrupalı kendi ülkesindeki refahı bırakıp Türkiye'ye sadece 5 yılda 5e katlayan döviz kurları nedeniyle gelir. Kendi ülkesinde aylık 300-500 euroyla geçim zorluğu çekenler burada o parayla rahat yaşar. Cebine de 50bin euro ikramiyesini koyduysa, orada kulübe alacağı paraya burada ev alır.

Onun dışında ortalama bir batı ülkesinde ortalama emekli maaşıyla yaşayan kimse aklını kaybetmediyse Türkiyede yaşamaz.

Ha mülk alır o ayrı.

Neden? Çünkü basiretsiz ekonomi yönetimi dövizi 5e katladı. Konut fiyatları döviz bazlı ucuzladı.

Bu ülkede kimse yaşamak istemiyor bunu anlayın artık.4 kişiden 3ü kaçmak istiyor. Hadi 4 kişiden 2 si muhalif olduğu için kaçmak istiyor diyelim. O diğer 1 kişi hem iktidara oy veriyor hem de ülkeden kaçmak istiyor.

Aslında içinde yaşamasan eğlenceli ülke.

https://www.google.com/url?sa=t&sour...-9xroY&ampcf=1

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Ciddi döviz taşıyan bir kişi olarak düşüncem,
    Pazartesi yukarı sert bir hareket olsa bile geri dönecektir çünkü %19 faizi değerlendirmek isteyen hırsız fonlar bir süre daha dövizin düşük kalmasını isteyebilir.
    Dövizde şu andaki dalga 5.2 dalgası. Eğer pazartesi sabahı tepki 7.60 ı geçemezse (ki düşüncem budur) bu dalgayı 5.2.b ile etiketleriz.
    5.2.c ile bir kez daha aşağı yapar sonra gerçek yükselişe 5.3 ile başlarız. Bu arada borsa da tepkisini yapıp, satamayanlara yukarıdan satış imkanı verir.
    Pozum: %65 döviz, %10 altın ve gümüş, %35 TL (viop Aralık vade 33 kontrat short ve short teminatı).

Bu arada anormal gelişmelerin olduğu her durumda buraya algı kasmaya gelen yandaşlar için lütfen cimrilik etmeyin, fındık fıstık alıp önlerine atın. Onlara laf yetiştirmek için zaman harcamaya değmez. Zaman değerli.

Naci ağbal'dan veda mesajı // "elimden geldiğince merkez bankası'nı ileri taşımaya çalıştım"

naci agbal : Kalıcı fiyat istikrarı için cesur bir çalışma yürüttük"

naci agbal : Inşallah bir gün kalıcı fiyat istikrarı hedefi sağlanır"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •