Sayfa 466/602 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    farkindaysan son 20 sene demedim 200 sene dedim hadi son 20 sene dediklerin oldu diyelim bu ulkenin buyuk bir cogunlugununun babasi anasi dedeleri karin tokluguna yasayip ölduler öluyorlar biz mi baska ulkede buyudukte haberimiz olmadi cocuklugumuz gencligimiz yokluk icinde gecti
    Son 200 sene dediğinin 100 senesi zaten Osmanlının çöküş dönemi son 100 senenin başı kurtuluş mücadelesi verdiğimiz zamanlar Atatürk ün ölümünden sonra geçen yaklaşık 80-85 sene hep yanlış politikalar hep yanlış ekonomiler benim eleştirim sadece son 20 seneye değil öncesine de.Türk milleti olarak eğitimsiz cahil ve düşünmeyen bir toplum haline getirildik herkes kolay para kazanma çalışmama vurgun yapma peşinde oldu yıllarca; üretmeyen eğitimsiz ve en önemlisi düşünmeyen toplumların makus kaderidir bu dünyanın en güzel ve en önemli coğrafyasında yaşasa bile...

2. Bir olumsuzluk olduğu zaman buraya felaket tellallığı yapanlar var. Borsa İçin işler iyi iken hiç ortada olmuyorlar. Her olumsuzlukta bu foruma geliyorlar. Borsa , siyaset ile çok alakalı evet ama burası her durum İçin doğru hissede yer almak İçin oluşturulmuş bir forum başlığı. Siyaset yapıp içinizi dökmek için uygun değil burası. Bu ülkede genelde gelen gideni aratır, çünkü eski sıkıntıları çabuk unutur.. Ayrıca sabah ta dedim her hayır gördüğünüzde şer , her şer gördüğünüzde hayır olabilir. Bu hafta borsa İçin iyi olmayabilir belki. Ama borsa, yatırımcıları genelde ters köşe yapar.. bu belki tam bir görevden alma da olmayabilir, hazine maliye bakanlığı nın yeniden yapılandırılması veya ikiye bölünmesi gibi şeyler bile olabilir. Herkese yeniden görevlendirmeler olabilir. Çok erken konuşmamak gerek. Bi bu hafta yapılacak açıklamaları , görevlendirmeleri izlemek lazım.. Bu; son yıllardaki gibi bir ekonomiye bir müdahale mi yoksa bir yeniden yapılandırma mı? Bunu zaman gösterecek...

3. Evet haklısınız sn yerli. Burada politika yapmayın lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bir olumsuzluk olduğu zaman buraya felaket tellallığı yapanlar var. Borsa İçin işler iyi iken hiç ortada olmuyorlar. Her olumsuzlukta bu foruma geliyorlar. Borsa , siyaset ile çok alakalı evet ama burası her durum İçin doğru hissede yer almak İçin oluşturulmuş bir forum başlığı. Siyaset yapıp içinizi dökmek için uygun değil burası. Bu ülkede genelde gelen gideni aratır, çünkü eski sıkıntıları çabuk unutur.. Ayrıca sabah ta dedim her hayır gördüğünüzde şer , her şer gördüğünüzde hayır olabilir. Bu hafta borsa İçin iyi olmayabilir belki. Ama borsa, yatırımcıları genelde ters köşe yapar.. bu belki tam bir görevden alma da olmayabilir, hazine maliye bakanlığı nın yeniden yapılandırılması veya ikiye bölünmesi gibi şeyler bile olabilir. Herkese yeniden görevlendirmeler olabilir. Çok erken konuşmamak gerek. Bi bu hafta yapılacak açıklamaları , görevlendirmeleri izlemek lazım.. Bu; son yıllardaki gibi bir ekonomiye bir müdahale mi yoksa bir yeniden yapılandırma mı? Bunu zaman gösterecek...
    Çok güzel özetlemişsiniz elinize sağlık değerli yerli kardeşim.

5. slm kambersiz düğün olmazz bende geldim siyaset demek pasta kavgası demek bence 20 yıldır bir muhalefet varki dillere destan kafirler topluluğundan besleniyor...20 yıldır sandalyesinden gitmiyor başarısız boş teneke yanına 3.5 çapulcuda buldu dağda bayırda sıkışınca atatürk kisvesi altına sığınan içerde terör le dizayn ettiriliyorlar.hdp demek ermeniler türkiyedeki siyasi ayağı ....hiç bir zaman dolardan para kazanıpta helalinden yiyeni görmedim ...türkiye öğle bir noktadaki cenabı HAKKIN lütfu ... çalışana her şey var tarımda var üretimde var yeterki yeni nesli,mizi doğru yetiştirelim geçmişte ezilen biz nesiller çocuklarımızı biz süründük onlar sürünmesin zihniyetiyle yetiştirmiyelim cevremde bu şekilde yetişen nesil 25.30 yaşında sadece eleştiriyor ama baktığımda anne babasının sırtından geciniyor devlete sayıp sayıştırıyor kimse kusura bakmasın (KORKMAYIN)

6. borsa düşer cıkar RABBİM sağlık sıhhat versin gerisi yalan dolan zaten ...yabancı virmanlı mal topluyor yabacıyı sadece satarken görmeyin işin derinliğine inin görsele ve algıya kapılmayın 150.200 baz puan olayını yurd dışından bir kulis bilgisi olarak aldım yani burada daha tefarruhat yazmak doğru olmaz yeterki bizler ülkemize güvenelim adamların bizleri dizayn etmesine izin vermeyelim devlet işini bilir seçim beklentim yok... akp den cıkma bakanlarla( çürüklerle) ve bu muhalefetle hiç bir şey değişmez..kürt vatandaşlarımızın kılığına giren hdp li ermeniler gazi meclisten defolup gidecekler...

7. btttry umarım değerlendirmişsinizdir

8. Arkadaşlar terste olabilirsiniz Satmadiginiz malda zarar yoktur Sizden ricam Cevrenize Ailenize sevdiklerinize bu konuları yansitmayin Kredili işlemden uzak durun Bende yeri geliyor kaybediyorum Ama hırsa kapılmayın Paranizi eritmeyin Bazen beklemekte kazandirir..sabırlı olun

Sayfa 466/602 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •