"Sadece kitap okumak yetmez insana.
Bazen meydan okumalý; Kendine, hayata, dünyaya..."
-Tolstoy
"Sadece kitap okumak yetmez insana.
Bazen meydan okumalý; Kendine, hayata, dünyaya..."
-Tolstoy
Endeks haftalýk ve aylýk kapanýþ 1430 altý olursa büyük oranda nakite geçerim. Çarþamba gününe denk endeksin yönü belli olur.Þahsi düþüncem 1470 deki GAP ý kapatabilir ve buralardan dönüþ yapmasý. Buralardan geri kalan nakitimle bir miktar daha alýþ yapmayý düþünüyorum.
Erken seçim sathýna girdik kanaatindeyim. Baskýn erken seçim mi yoksa planlý erken seçim mi? Onu tam olarak bilmiyorum.Önümüzdeki dönemde KUR deðerli olacaktýr. Bu baðlamda yüksek oranda ihracat yapan þirketleri yakýn takibe almayý düþünüyorum. Kimseye asla YTD.
Son düzenleme : esma; 21-03-2021 saat: 14:26.
Geçen hafta bidonun putin hakkýnda söylediði bir kaç söz yüzünden dalgalanan, spekülasyon sözler veya haberlerle insanlara para kaybettiren veya kazandýran, ocak söndürüp, ev diktiren bir global ekonomi. Bu tarz olaylarý ne kadar çok görüyorum. Hepimiz kendimize göre akýllýyýz doðrularýmýz var. Devletimizin baþýndakilerde öyledir keza, mb baþkanýný 2 yýl içinde 3 kez deðiþtiren, deðiþtirdiði zaman piyasada çýkacak olumlu veya olumsuz etkilerini sizce hesaplamýyorlarmý? Bunlarý kasti yapýyorlarsa bir bildikleri var derim. Eðer plansýz ise Allah sonumuzu hayýr etsin
Orta vade Zoren de düþünülebilir,%100 bedelli ve Zoryen halka arzý sökonusu..Holding rüçhan parasýný hazýrladý,Vestl,Vesbe temettüleri,özel iþlemle 2,59 dan 5 milyon lot Zoren satýþý fazlasýyla karþýlýyor.Fiyatý diplere yakýn,olasý borsa depreminde daha nereye düþer,al yerini teknikçiler bilir.
Vestl %500 bedelsiz beklentim var,bence bedelli yapmaz,süper karlý ve de sürdürülebilir,19 þubatta 248,5 milyon tl tutarýnda derinlik artýrýcý Vesbe hissesi de sattý.
Haftanýn seyri hakkýnda tahmini olan var mý??
Günlük grafikte 200 HO veya Haftalýk grafikte 50g HO yakýn olanlar alým için uygun yerlerdir bana göre.
1570 GAP ý kapatabilir ve buralardan dönüþ yapmasýný bekliyorum. Çarþamba günü yön netleþir diye tahmin ediyorum.Þunu unuttum yükselen kanal desteði 1505 -1500 ler kýrýlýrsa 1470 GAP ý kapatabilir. Daha aþaðýdada bir önceki deðdiði seviyeler 1443 ve 1431 seviyeleri takip edilebilir. YTD.
Son düzenleme : esma; 21-03-2021 saat: 22:09.
Yer Ýmleri