1) Acemi birinin panik satışı ya da bir tombul parmak olayı olmadığı sürece böyle bir açılış bana göre mümkün değildir.
2) Çok aşağılara veya çok yukarılara emir verme işini pazartesi sabahı yapsanız bile emir gidinceye kadar iş işten geçmiş olur. Bunu İKG cinsinden emirle yapabilirsiniz her zaman için ama sağlam teminat gerekir, basit bir örneği aşağıdaki gibidir.
Bu tip iktidarların seçimle gitmeyeceğini zamanla göreceksiniz.
Bu iktidarın sadece bir ayağı eksik.
Ulusalcı Kemalist bir CHP lideriyle bu saç ayağı tamalanırsa bir daha seçim meçim boş işler olur. Kemal bey bu ayak için uygun değil.
Zihnen anti demokrat olan çoğu muhalefet partileri zamanla yeni devlet tanrısına yana şacak.
Ya da tam bir yüzleşmeyle demokrasi sınavı verecek. Yeni bir sayfa açacaklar
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
En baştan beri ülkeyi kaosa sürüklemek için her fırsatta ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. BOP eşbaşkanı olmak bunu gerektirir ne de olsa. Bu açıdan bakınca kendi içlerinde tutarlılık sağlamış durumdalar. İktidarlarını korumak için, olmazsa da nihai plan doğrultusunda ülkeyi parçalayabilmek için daha fazlasını yapmaktan çekinmeyeceklerdir. Karşı koyacak bir kuvvet de yok nasılsa. Seçimle iktidar değişeceğini, bu kişilerin 'kaybettik hadi eyvallah' deyip ceketlerini alıp gideceklerini düşünenler en hafif tabirle hayal görüyorlar. Cahil cüheyla suriyeliler boşuna doldurulmadı memlekete. Bunu ileride en acı şekilde tecrübe edeceğiz. Zor günler geride kaldı, şimdi çok daha zor günler var ufukta.
Neden mümkün değilmiş, sanki daha önce böyle açılışlar görmedik..hele hele teminat sıkıntısı olabilecek hesaplarda mecburi satışlar da gelebilecek....o zaman da tombul parmak der geçersiniz.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, öyle açılır demiyorum...olmaz, açılmaz diye iddialı konuşmamak lazım diyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Alıntı yaptığınız ilk maddedeki BANA GÖRE kelimeleri dikkatten kaçmış anlaşılan.
Bu benim düşüncem, sizinki farklı olabilir.
Kaldı ki, %4-5 lik harekette batacağını düşünen ya da bunun için yeterli teminatı olmayan ve panik satış yapan kişi de yine BANA GÖRE ya acemidir ya da kamikazedir yine ilk maddede yazdığım gibi.
Yer İmleri